Hvad er årsagerne til overskydende Ansigtshår hos kvinder?

06/19/2013 by admin

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) kan forårsage overdreven ansigtsbehåring. Denne betingelse forekommer kvinder i deres reproduktive år. Karakteristik af denne sygdom omfatter udvikling af mandlige egenskaber såsom øget ansigts- og hår, en uddybning stemme, acne, mandlig mønster skaldethed og udvidelsen af klitoris. Men der er andre forhold, der kan medføre overdreven ansigtsbehandling og organ hår hos kvinder.

Hirsutisme

Når en kvinde udvikler hirsutisme, som fremgår af en stigning i ansigts- og hår, kan det være meget vanskeligt at håndtere og potentielt pinlige. Efter Medeterms.com, er hirsutisme den romerske måde at sige behårede, stammer fra Latin "hirsutus," hvilket betyder uhøflig eller Hvas. En person, der har hirsutisme siges at være hirsuit, hvilket betyder, at besidder en overflod af hår. Hår kan udvikle steder hvor kvinder normalt ikke spire hår, herunder på hagen, brystet, læber, ryg, mave og ansigt.

Mulighed for at

Typisk, hirsutisme er ikke en alvorlig lidelse. Dog er lejlighedsvis det forårsaget af tumorer eller kræft, som er hormon-secernerende og resulterer i mandlige egenskaber udvikle, Ifølge National Institutes of Health hjemmeside.

Cushings

Cushings sygdom kan forårsage hårvækst på en kvindes ansigt. Denne betingelse opstår, når der er for meget ACTH, et hormon fremstillet af hypofysen. ACTH beder derefter om binyrerne til at producere cortisol, som er stress hormon. Kvinder er mere tilbøjelige end mænd til at blive berørt af denne sygdom, der kan også være forårsaget af brug af steroid medicin for leddegigt (RA) og astma.

Hyperplasi

Medfødte adrenal hyperplasi er en arvelig sygdom af binyrerne. Det kan resultere i overskydende ansigtsbehåring. Dem, der har denne betingelse har en mangel på et enzym, der kræves af binyrerne til at producere hormoner aldosteron og cortisol. Hvis der er en utilstrækkelig af disse hormoner, mandlige hormon androgen bliver for fremtrædende og forårsager mandlige egenskaber vises i piger samt åbenbart alt for tidligt i drenge. Foruden hår i ansigtet, vil der være overdreven hårvækst på hovedet. Armhule og kønsbehåring vises hurtigere, end det burde.

Hyperthecosis

En ikke-maligne æggestokkene betingelser kaldes hyperthecosis kan forårsage ansigtsbehåring vækst. Denne betingelse er et resultat af øget testosteron (mandligt hormon) koncentrationer. Kvinder, der har denne betingelse normalt har en historie af hirsutisme og er overvægtige. Denne betingelse kan forekomme hos postmenopausale år, hvorimod PCOS kun opstår i løbet af reproduktive år, ifølge Eurodrugspharmacy.com.

Medicin

Hvis du begynder at vokse hår på dit ansigt, eller andre steder, der ikke er normale, overveje de medicin, du tager. Lægemidler, der kan forårsage overdreven hårvækst, herunder i ansigtet, omfatter anabolske steroider, cyclosporin, phenytoin, minoxidil, danazol og testosteron.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com