Hvad er behandlingerne af luft i maven?

11/18/2010 by admin

Flatulens er ikke generelt giver anledning til medicinsk alarm, men det kan være pinligt i faglige og sociale situationer. Lære om behandlingerne af luft i maven kan hjælpe dig med dette problem hjemme, tage kontrol over dit fordøjelsessystem og forhindre gas, før det bliver ud af hånden. Behandling af flatulens i hjemmet kan være et spørgsmål om styring af din kost, ved hjælp af over-the-counter eller receptpligtig medicin, eller blot synke mindre luft.

Behandling af flatulens med kost

At fjerne fødevarer fra din kost, der synes at forårsage mere gas er en trial and error proces med forskellige resultater for alle. Visse fødevarer er hyppige lovovertrædere, som bønner, kål og andre grøntsager samt sorbitol og fructose. Andre fødevarer, som kan forårsage gas er hvedeklid, mælk og ost.

Hvis det er vanskeligt at lokalisere årsagen til flatulens, fjerne alle, men et par nongassy fødevarer og derefter gradvist tilføje andre, at bemærke konsekvenserne. En fødevare journal kan hjælpe. Bemærk alle oppustethed eller flatulens, samt den tid, at du spiste maden. MØGUNGE (bananer, ris, æblemos, toast) kost har været en effektiv nongassy kost.

Tilføje fødevarer til din kost, der bidrager til tarm sundhed er en anden kosten tilgang. Dette omfatter den nuværende trend mod probiotika, som dem der findes i de fleste yoghurt. Øge mængden af fiber er en måde at sikre, at fecal spørgsmål flyttes gennem din tarm regelmæssigt og er mindre tilbøjelige til at opbygge, at skabe lommer af lugtende toksiner, at fremstå som gas.

Fedtholdige fødevarer tage længere tid at fordøje og kan resultere i flatulens, som gærede fødevarer sidder i tarm for længe, at tillade gasser at opbygge.

Medicin til behandling af flatulens

Hvis laktose intolerance er årsag til luft i maven, er der enzymatisk tabletter på markedet, at hjælpe med at fordøje laktose. Beano er en anden enzymatisk tilgang, der giver din krop til at fordøje de sukkerstoffer, der forårsager gas i bønner og andre grøntsager.

Antibiotika kan administreres af din læge, hvis det fastslås, at en overvækst af bakterier er årsag til gas.

Probiotika støtte i fordøjelsen, fordi de hjælpe kroppen opretholde en sundere bakterieflora, hvilket betyder, at du har masser af gode bakterier der lever i dit fordøjelsessystem.

Antacida kan hjælpe med at forhindre sluges luft fra at nå den tarmkanal, ved at forårsage gasser at skum op i maven til at forårsage bøvsen. Antacida påvirker dog ikke, gas, der er forårsaget af fordøjelsen opstår i tarmen og kan gøre problemet værre over tid.

Aktivt kul absorberer toksiner og kan træffes i pilleform, med måltider for at forhindre ophobning af smertefuld gas i maven og tarmene.

Sluger mindre luft

Tyggegummi, hårdt slik, drikke gennem et sugerør, ryge cigaretter, iført løse proteser, kulsyreholdige drikkevarer, Bruksisme, tygge med en åben mund, spise for hurtigt og endda angst kan få folk til at sluge luft uden at indse det.

Undgå aktiviteter, der forårsager du til at sluge luft kan reducere flatulens.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com