Citron olie lever rense

07/29/2013 by admin

Der er forskellige og forskellige leveren renser på markedet, og en af de mest populære metoder er olivenolie og citronsaft rense. Denne lever rense kan foretages over en tre - eller syv-dages periode afhængigt af bekvemmeligheden af emnet. Udrensning i tre dage er en anelse mere vanskeligt og besværligt for travle mennesker, der har arbejde og en familie at passe, men det er mere effektivt, fordi tarmen også gennemgår en detox.

Begyndelsen

Den første del af rense er at spise masser af æbler eller drikke æblejuice for at blødgøre de galdesten, der blokerer galdegangene fører til og fra leveren og galdeblæren. Den anden del involverer, drikke en kop sure citronsaft og olivenolie. Dette medfører, at leveren til at skylle galde ind i tarme, igen skubber ud galdesten og toksiner.

Tre-dages lever rense

Hvis du ønsker at få Rens over hurtigt, de tre-dages lever rense kan være perfekt for dig. Først, forbruge så mange økologiske æbler, æblejuice og selv æblecider eddike som du kan. Sørg for, at apple-produkter er friskpresset fra økologiske æbler, eller hvis du køber butik juice, Sørg for det er organisk, med absolut ingen tilsætningsstoffer. Hvis du ikke kan finde eller råd til økologiske æbler, krat huden off regelmæssig æbler meget grundigt under varmt vand for at fjerne alle spor af pesticider før tidskrævende. I løbet af disse tre dage, Spis ikke andre fødevarer.

Syv-dages lever rense

Hvis syv-dages Rens synes mere overskueligt for dig, drikke klemt eller økologisk æblesaft og æblecider eddike under Syvdagesslaget. En 1/2 gallon pr dag er anbefalet. Under disse syv dage, ikke spiser kød, hvede produkter, sukker eller mejeri. Prøv og holde sig væk fra koffein og cigaretter. Målet er at have kun alkaline-dannende fødevarer, der hjælper detox kroppen.

Den sidste dag

Lige før sengetid, på den sidste dag i Rens, mix 1/2 kop uraffineret, stuetemperatur ekstra jomfru olivenolie med 1/2 kop frisk-presset, stuetemperatur økologisk citronsaft. Hvis det er muligt bruge en blender. Hvis du ikke har en blender, ryst blandingen i en krukke med låg. Drik det hele løgnehistorie hurtigt. Hvis smagen er uenig med dig, sætte din næse og drikke det så hurtigt som du kan. Det er almindeligt at føle kvalmende Men fortvivl ikke. Ligge på din højre side, holde knæene op til brystet i 30 minutter. I morgen, vil du sandsynligvis have en stor oplevelse på toilettet. Det er almindeligt at se lys til mørke grønne bolde eller klatter. De er normalt på størrelse med en solsikkefrø.

Sveske Juice og rense

Uanset om du er dong tre eller syv dage lever rense, er sveske juice en væsentlig bestanddel. På den sidste dag i Rens, før middag, drikke en kop af sveske juice. Saft vil hjælpe med at flytte din tarm den følgende morgen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com