Effektiv behandling af urinvejsinfektioner

07/11/2013 by admin

Blære infektioner, sammen med andre former for urinvejsinfektioner, påvirker 60 procent af kvinderne i deres levetid. Mænd oplever blære infektioner på en brøkdel af på kvinder--mindre end 10 mænd pr. 10.000 under en alder af 50, med priser stiger betydeligt med alderen. Effektiv blære infektion behandlinger kan omfatte lægemidler samt naturlige retsmidler.

Typer

Antibiotika er en effektiv blære infektion behandling hos både kvinder og mænd. Stoffer som Bactrim, Cipro og Amoxil er typiske valg af læger.

Tidsramme

For en indledende blæreinfektion er en 1 - til 3-dages kursus af antibiotika normalt tilstrækkeligt.

Tilbagevendende infektioner

For effektiv behandling af tilbagevendende urinvejsinfektioner, NIH (National Institutes of Health) går ind for en 6-måneders kursus af lavdosis antibiotika (Se ressourcer).

Ekspert indsigt

NIH anbefaler tilstrækkelig vandindtag og tisser på trangen til at øge effektiviteten af blære infektion behandling (Se ressourcer).

Overvejelser

NIH har gennemgået forskningen som viser tranebær - enten i ren juice eller kapselform--til at være en effektiv behandling for blæreinfektion, især hvis den tages regelmæssigt af dem, der oplever tilbagevendende infektioner (Se ressourcer).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com