Forbigående skjoldbruskkirtlen Tumor symptomer

10/14/2013 by admin

Når du lider af en svulst på skjoldbruskkirtlen, vil du typisk ikke oplever nogen tegn eller symptomer, en dannelse har udviklet på denne kirtel. Det er ikke først langt senere, når svulsten har udviklet sig, at enhver form for indikatorer vil manifestere sig selv. Faktisk, dannelsen af tumorer eller udviklingen af kræft i denne kirtel i kroppen er relativt sjældne. Så hvis du lider nogen tegn eller symptomer, der har udviklet sig en tumor, er det bedst at kontakte din læge for at have den betingelse korrekt diagnosticeret.

Klump

En af de mest fremtrædende symptomer af forbigående skjoldbruskkirtlen tumor vil indebære udvikling af en klump på halsen. I de tidligere faser, du ikke selv kunne føler er tilstedeværelse. Men da tumoren vokser og udvikler sig, du bør være kunne faktisk føle denne klump direkte under huden i nærheden adamsæble, ifølge Cleveland Clinic.

Smerter

Denne klump kommer engang, også med en vis grad af smerter og ubehag. Meget som en klump, sig selv, vil denne smerte og ubehag ikke åbenbart indtil langt senere i udviklingen af svulsten. Smerter og ubehag forbundet med en forbigående skjoldbruskkirtlen tumor vil generelt være isoleret til halsen og svælget.

Hævelse

Mange gange, vil en forbigående skjoldbruskkirtlen tumor begynde at påvirke lymfeknuder i nakken. Da tilstedeværelsen af tumor udvikler, kan lymfeknuder begynde at opflamme og svulme. Normalt, ville ikke du nødvendigvis mærke nogen betændelse, medmindre du var til at røre og føle området af halsen, men der er tilfælde, at denne betændelse kan ses med det blotte øje.

Vocal ændringer

Et andet symptom på en forbigående skjoldbruskkirtlen tumor indebærer nogle ændringer i din stemme. Dette skyldes hovedsageligt placeringen af tumoren. Da tumoren vokser og udvikler sig, kan du begynde at opleve øget episoder af hæshed, snæver eller ruhed til tekstur af din stemme. Det kan endda ændre den overordnede pitch eller lyden af din stemme.

Synke spørgsmål

Dannelsen af fikserede og tilstedeværelsen af smerten, kan du begynde at opleve problemer omkring din synke. Dette kan ske i forbindelse med måltider, forbrug af drikkevarer eller blot mens synke dit spyt.

Vejrtrækning spørgsmål

På grund af placeringen af tumoren, kan det faktisk begynde at begrænse eller blokere passage af luftvejene, hovedsageligt påvirker den måde, hvorpå du indånder. Du kan begynde at mærke en vanskelighed med at tage et pust, fange din ånde eller trække vejret i almindelighed. Med denne nedsatte evne til at trække vejret, kan du blive svimmel, svimmel eller opleve nogle træthed som følge af en mangel på ilt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com