Hvordan man får større & rippede

10/28/2013 by admin

Hvordan man får større & rippede

Nogle almindelige misforståelser for folk, der forsøger at forbedre deres fysik er at en gym medlemskab er nødvendige og at muskeltræning kræver endeløse sæt af repetitive løft. Ernæring og livsstil valg er lige så vigtig som en muskeltræning rutine, når det kommer til bulking op og få rippet. Forbedre dine chancer for at vinde muskelmasse ved at følge en diæt, hjælper med at bevare protein og få en god nats søvn.

Instruktioner

• Spis fødevarer med et højt glykæmisk indeks, eller GI, umiddelbart før og efter en træningssession. Spise fødevarer med et lavt GI hele resten af dagen. Høj GI fødevarer indeholder flere kulhydrater end dem med et lavt Gi. Denne ekstra sukker hjælper kroppen fordøje protein i løbet af anabolske fase efter træning. Uden disse sukkerarter, protein er ikke fordøjet så let og omdannes til ren energi i stedet for et proteinsyntese. Lav GI fødevarer er vigtigt at spise i hele resten af dagen fordi kroppen forvandler overskydende kulhydrater i kropsfedt i stedet muskel. Disse lav GI fødevarer også forhindre pigge i blodsukkeret. En god post-workout mad er et glas chokolade mælk med ekstra valleprotein.

• Spiser de mængder af kosten fedt. En fedtfattig kost hindrer dine fremskridt i muskelopbygning. Spise enkeltumættet muskelmasse fedt aids i bygning lean. Hvis du ikke spiser nok fedt, er du i risiko for at opleve en stigning i insulin, som får dig til at få overskydende kropsfedt. Nogle fødevarer, der giver en sund mængde af fedt omfatter peanut smør og olivenolie.

• Indarbejde sammensatte øvelser i din daglige rutine, vægtløftning, der omfatter hele kroppens bevægelser ud over hvad du er i stand til at gøre med en vægtløftning maskine på gym. Bruge håndvægte og ankel vægte til at udføre opgaver som squats, ben gynger, arm gynger, sit-ups og lunges. Andre øvelser omfatter pull-ups og døde elevatorer. Veksler mellem muskelgrupper dagligt at undgå muskeltræthed og at give musklerne til at genopbygge efter en anstrengende workout.

• Forbedre din hjerte-kar-sundhed til at styrke dit hjerte og levere mere ilt til dine muskler så du løfter vægte. Når du har god hjerte-kar-sundhed, er dine muskler stand til at fungere i et højere tempo, fordi din krop er i stand til at levere de nødvendige næringsstoffer og ilt niveauer til hver muskel. Undgå at udføre for meget aerob øvelse. Overdreven aerob motion rejser cortisol niveauer, som igen nedbryder muskel masse.

• Får tilstrækkelige mængder søvn hver nat. Søvn er en kronisk stressor, der fremmer overskydende niveauer af kortisol. Kropsfedt niveauer har en tendens til at stige i dem, der ikke sover godt om natten. Ikke sove over, enten; bevidst oversleeping kan gøre du føler dig mindre energisk efter wakening og negativ indflydelse på din muskeltræning rutine.

Tips & advarsler

  • Hvis du får en muskel skade, forsøg ikke at arbejde gennem det. Give din krop tid nok til at reparere de beskadigede muskel mens fokus på andre muskelgrupper.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com