Muskulære sygdomme

10/16/2013 by admin

Musklerne er ansvarlig for din kropsholdning, bevidst bevægelse, ansigtsudtryk, og de også fremme det meste af den varmeproduktion, der er nødvendig for at opretholde kropstemperaturen. Muskler tegner sig for næsten 40 procent af en persons samlede kropsvægt, så det er ekstremt vigtigt at den generelle sundhed af kroppen til at sørge for dine muskler er fri for nogle af de sygdomme og lidelser, der kan overgå dem.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en tilstand, der forårsager kroniske smerter i sener, muskler, ledbånd. Det skaber også steder på kroppen usædvanligt følsomme at røre. Den nøjagtige årsag til fibromyalgi er ukendt, men det har menes at være knyttet til genetik og i nogle tilfælde, traumatiske begivenheder eller infektioner synes at bringe om sygdommen.

Det vigtigste symptom på fibromyalgi er kedelig smertende, stammer i musklerne. Ømme steder er ofte placeret på bagsiden af hovedet, øvre bryst og indre knæ. Medicin som Tylenol er ordineret til smerter forbundet med fibromyalgi og fysisk terapi bruges til at genskabe muskel ligevægt.

Kronisk anstrengelses segment syndrom

Kronisk anstrengelses segment syndrom er en neuromuskulær tilstand forårsaget af øvelse. Det er sjældent, men kan forårsage hævelse, smerte og endda handicap i benmusklerne. CEC syndrom er mest almindelige i underbenene, men det kan også vises i arme og lår. Pres oprustning i rum af musklen komprimerer blodkar og nerver i det berørte område.

Nogle af de mere konservative behandlinger af CEC syndrom omfatter smertestillende medicin, udspænding og massage. Kirurgi er den mest effektive behandlingsmetode og indebærer at fjerne fascia, en uelastisk dækker for muskel rum. Dette giver rum til at udvide Hvis trykket stiger.

Muskelsvind

Muskelsvind beskriver en gruppe af sygdomme, der forårsager muskler bliver gradvist svagere på grund af unormalt delikat muskelfibre. Muskelsvind er forårsaget af en genetisk mutation eller defekt gen. Den mest almindelige form for muskeldystrofi er forårsaget af en mangel på dystrofin, en muskel protein.

Det primære symptom på muskelsvind, uanset type, er en progressiv svaghed i musklerne. Der er ingen kur for MD men Fysioterapi for at opretholde fælles fleksibilitet og medicin til at kontrollere stivhed er fælles behandlinger.

Dermatomyositis

Dermatomyositis er en inflammatorisk sygdom, der forårsager svage muskler, synkebesvær og lilla farvet hududslæt. En infektion med virus eller bakterier kan føre til dermatomyositis men i nogle tilfælde, kan ingen forudgående infektion findes. Kortikosteroider gives til at undertrykke immunsystemet at reducere antistof produktion og muskelstyrke. Ud over brugen af kortikosteroider bruges anti-afvisning medicin anvendes til transplantation tilfælde også til at undertrykke immunsystemet.

Polymyositis

Polymyositis ofte rammer voksne i alderen 30 og 50 og er karakteriseret ved muskelsvækkelse og betændelse. Polymyositis, ligesom dermatomyositis, menes at være forårsaget af en bakteriel eller viral infektion, men i nogle tilfælde, ingen infektion er involveret.

I modsætning til dermatomyositis, polymyositis er en sygdom af bindevæv og påvirke ikke huden. Behandlinger for dermatomyositis og polymyositis er lignende, men behandling for polymyositis kan også omfatte at se en diætist til at anbefale fødevarer, der er let at spise, hvis din polymyositis gør synke vanskeligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com