Granatæble ekstrakt fordele

11/13/2013 by admin

Granatæble ekstrakt fordele

Granatæble er en frugt, der viser en stor lovende for sundhedsmæssige fordele. Granatæbleekstrakt er især interessant for forskere, fordi det ikke indebærer højt kalorie og sukker indholdet af selve frugten. Granatæble ekstrakt fordele har været angivet i forsøg med kræft, kolesterol og hjertesygdom.

Prostata Cancer

Forskere ved University of Wisconsin, i en undersøgelse, der er nævnt på hjemmesiden for læge Ray Sahel, observeret en hæmning af tumorvækst, når de inkuberes prostata cancerceller med granatæble ekstrakt.

Kolesterol

Granatæble kan også hjælpe med at opretholde sunde kolesterolniveauer, ifølge en undersøgelse fra Lipid Research Laboratory i Israel.

Slidgigt

En undersøgelse offentliggjort i en 2005-udgaven af Journal of Nutrition anført, at Granatæbleekstrakt blokerer enzymer, der bidrager til brusk forringelse i slidgigt.

Hjertesygdomme

Daglige granatæble juice forbrug kan mindske stress induceret iskæmi eller begrænset blodgennemstrømning, hos mennesker med hjertesygdomme. Denne konklusion blev offentliggjort i det amerikanske tidsskrift kardiologi i 2005.

Anti-virale egenskaber

Granatæble har betydelig anti-virale egenskaber, viser forskning fra University of Nottingham. Granatæbleekstrakt ødelægger nogle vira og også beskytter celler mod skadelige virkninger af frie radikaler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com