Hvordan at slippe af med Stress & Depression

12/01/2010 by admin

Vores dagligdag tilbyder en komplet vifte af potentielle årsager til stress og depression. Arbejde, relationer eller vigtige begivenheder som at flytte ind i en ny hjem alle kan udløse stress. Stress, miljømæssige faktorer eller kemiske ændringer i hjernen kan føre til depression. Mayo Clinic psykiater Daniel K. Hall-Flavin, MD, hedder det, at kronisk stress kan ofte lynhurtig depression, og indlede en mental sundhed regime kan hjælpe dig med at slippe af med stress og depression samtidig. Vide, hvordan man starter en god mental sundhed regiment er dit første skridt til at håndtere stress og depression.

Instruktioner

Hvordan at slippe af med Stress og Depression

• Identificere din stressfaktorer. Stressorer er miljømæssige omstændigheder eller begivenheder, der aktiverer stress. Ifølge Mayo Clinic, der er to typer af stress: akut og kronisk. Direkte og brat stressfaktorer som en bilulykke eller faldskærmsudspring ulykke aktivere akut stress, og længere perioder med akut stress som problemer på arbejdet eller derhjemme forårsage kronisk stress. Holde en stress kladde for at spore og beskrive stressfaktorer. Dette vil hjælpe dig med at identificere dem for at slippe af med stress og depression.

• Komme ud og træne. En artikel indsendt af Cleveland Clinic tyder på, at regelmæssig motion kan mindske stress og depression. Motion øger humør-stimulerende neurotransmittere i hjernen og lindrer høje niveauer af cortisol (stress forårsager hormoner). Find en fysisk aktivitet, du nyder og opbygge en rutine. Øvelse 20 til 30 minutter om dagen, eller så ofte som muligt. Løb, cykling, roning og walking er alle produktive aktiviteter til reduktion af stress og depression.

• Juster eller opretholde en sund kost. Spise godt kan ikke synes at være direkte forbundet med humør, men Mayo Clinic ernæringseksperter Jennifer Nelson, M.S., R.D., og Katherine Zeratsky, R.D., foreslå at holde din krop fyldt med frugter, grøntsager og fuldkorn er vigtigt for melatonin. Du bør også kombinere kulhydrater og proteiner i hele dagen for at give mulighed for mere tilgængelige serotonin, en humør regulering hjerne kemiske. Sørg for, at du opretholde en sund kost for at give din krop den brændstof, det skal fungere ordentligt--ikke kun vil det gavne din krop, det vil hjælpe med at styre din stress og depression.

• Gå til bed tidligere og sove længere. Onkolog Edward T. Creagan, MD, at søvnmangel kan være en væsentlig stressfaktor. National søvn Foundation fandt, at raske voksne kræver 7 til 9 timers søvn om natten. Du bør oprette en sund søvn regime ved at vågne op og gå til at sove på den samme gange dagligt. Sammenhængende søvn vil hjælpe din mentale og fysiske funktioner og giver dig mulighed for at håndtere stress og depression.

• Udføre en afslappende aktivitet hver dag. Afspændingsteknikker såsom yoga, meditation og tai chi er effektiv til at lindre stress og depression for mange mennesker. Finde en afslapning teknik, som du nyder, og tage tid ud hver dag til bare slappe af.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke i øjeblikket motionerer regelmæssigt, Begynd en øvelse rutine langsomt indtil du kan arbejde op til 30 minutter af hjerte-kar-aktivitet om dagen. At tage tid til at tilbringe med venner og familie kan også være effektiv til at lindre stress og depression.
  • Stress og depression er meget alvorlige tilstande, og hvis ikke lykkedes, kan være skadelige. Hvis du har selvmordstanker, Sørg for at kontakte et familiemedlem eller ven straks og besøge en mental sundhedsprofessionel til rådgivning.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com