Strækøvelser for Spondylosis

06/03/2012 by admin

Artritis, eller betændelse i leddene, kan være meget smertefuldt. Spondylosis, som er gigt i rygsøjlen, kan især invaliderende fordi rygsøjlen er engageret i næsten hver bevægelse, du foretager. Strækøvelser kan forsigtigt forlænge rygsøjlen for at lindre spondylosis smerter.

Nakke og arme

Husk at rygsøjlen strækker sig hele vejen op til bunden af kraniet og at det flytter med bevægelse af dine arme. Gøre øvelser, at Engager hals og arme for at fuldt strække øverste rygsøjlen. Et eksempel på et godt stræk til halsen er at lade Hagen falde helt ned til brystet så langt som du kan, hold i flere sekunder, og derefter bringe dit hoved langsomt tilbage. Du kan også lave denne øvelse til siderne, vippe dit øre mod skulderen uden skæve. Disse er kendt som frem og side flexions. En øvelse for ryggen, der bruger armene er at sætte armene ud foran dig, håndfladerne mod hinanden, og derefter løfte armene helt op, så de i linje med ørerne.

Lumbal fleksion, forlængelse, og Rotation

Din ryg ikke bare bevæger sig i én retning. Den bevæger sig frem og tilbage, men det har også evnen til at vride. Dermed lindre spondylosis smerter, især i lænden, kræver, at du gøre tilbage strækninger, som omfatter en bred vifte af bevægelse. For fremad fleksion, ligge på ryggen og blot bringe dit knæ op til brystet, så meget som du kan. Du kan gøre dette med et knæ på et tidspunkt eller med begge. For rotation, sidde på gulvet med dine fødder krydsede og knæ bøjet. Hold begge arme ud niveau med din skulder og forsigtigt dreje i én retning. Vende tilbage til centrum og gentager i den modsatte retning. For udvidelse, ligger i en udsat position og langsomt skubbe din overkrop fra gulvet mens du kigger på loftet.

Ben

Stramme muskler i hofter og ben (især hamstrings) kan trække rygsøjlen ude af trit og forværre spondylosis smerte. Strække musklerne i benene ved liggende på ryggen og derefter løfte dit ben op mod loftet. En anden stor øvelse, der virker den nederste del af ryggen og hamstrings på én gang er at sidde med fødderne lidt fra hinanden og derefter nå langsomt til tæerne.

Overvejelser

Strækøvelser kan være mere effektiv, hvis du massage dine muskler før øvelserne. Massagen stimulerer blodgennemstrømningen til væv, dermed varmer op musklerne og frigive spændinger en smule, før de er arbejdet. Bruge denne teknik i forbindelse med, ikke som en erstatning for din warm-up. Derudover kan varme og kolde behandlinger efter stretching hjælpe slappe af ryg og nakke muskler og reducere inflammation. Endelig, øvelser, styrke og stabilisere rygsøjlen, som bækken vipper og broer, kan supplere strækninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com