Naturlige behandlinger for livmoderhalskræft

06/11/2012 by admin

Behandlingen af livmoderhalskræft afhænger af den fase, hvor det er diagnosticeret. Behandling af fase 0 livmoderhalskræft, som er meget behandlelige, kan omfatte simpel laserkirurgi. Hvis en patient er diagnosticeret på fase 4, dog som kræft uhelbredelig. Strålebehandling kan give patienten mere komfort, og kemoterapi kan anbefales.

Supplerende naturopatisk behandling i enhver fase af livmoderhalskræft kan også indgå i patientens behandlingsplan efter hendes skøn. Men naturopatisk retsmidler er ikke en erstatning for en konventionelle medicinske behandlingsplan og bør ikke betragtes som en kur. Naturopatisk behandling kan omfatte kostændringer, fysisk behandling, østlige retsmidler, psykologisk rådgivning og botaniske kosttilskud.

Diætetiske behov

Naturopatisk behandling lægger vægt på mad patienten bruger. Ud over at ordinere en sund kost, en naturopatisk healer kan anbefale naturlige kosttilskud, eller i nogle tilfælde, fastende.

Fysisk behandling

Naturopatisk behandling kan omfatte dybe væv massage, motion, hydroterapi og dybe opvarmning af muskler til at yde fysisk afspænding til patienter med livmoderhalskræft.

Østlige retsmidler

Naturopatisk behandling omfavner kinesisk medicin og især akupunktur, holistisk healere hævder hjælper patientens krop til at helbrede hurtigere.

Psykologisk behandling

Naturopatisk behandling lægger stor vægt på rådgivning og hypnoterapi kan hjælpe patienter klare med angst og depression forårsaget af kræft.

Botaniske kosttilskud

Fortalere for naturopatisk behandlinger hævder, at økologisk behandlinger stammer fra planter har færre bivirkninger end traditionel medicin. Derudover behandle botaniske behandlinger angiveligt virkningerne kræften har på hele kroppen i en generaliseret snarere end lokaliserede mode.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com