Hvad er årsagerne til søm bidende?

07/05/2012 by admin

Når prinsesse Diana først kom på scenen i begyndelsen af 1980 ' erne og var under intens der var lidt af et ramaskrig, fordi... hun lidt hendes negle. Prinsessen fik endelig over hendes søm bidende vane (selvom detaljerne om hendes "recovery" fra denne vane var aldrig afsløret); men nogle voksne bide deres negle indtil den dag de dør.

Identifikation

Ifølge (Se referencer 1). Selfgrowth.com er søm bidende, eller kronisk onchophagia, handlingen at bide negle, det bløde væv omkring neglen eller hårstrået. Ifølge undersøgelsen er "Operant indlæring principper," udført af Terry M. McClanahan, neglebidende til stede i 28 til 33 procent af børn i alderen 7 og 10; 44 procent af unge; 19 til 29 procent af voksne og 5 procent af ældre voksne. Neglebidende normalt når sit højdepunkt i alderen 10-18.

Ubevidste Act

Neglebidende er ofte et ubevidst handling i både børn og voksne. De kan gøre det mens du læser en bog eller se en film og ikke være klar over, at de bidende deres negle. Efter sigende, nogle mennesker engang bide deres negle i søvne! Den bedste forklaring, at det medicinske og psykoanalytisk Fællesskabet er kommet op til hvorfor folk bide deres negle er at der er nogle dybtliggende angst til stede, eller at der er en oral fixation, og på grund af dette, søm biters kræve noget i munden. Oral fixation ville udvide til rygere samt.

Klare mekanisme

Dr. Ronald Bronow, hudlæge og assistent klinisk professor i medicin på UCLA, forklarer, at neglebidende er en typisk reaktion på kedsomhed og stress. Han bemærker også, at neglebidende er ofte en klare mekanisme til at lindre stress og andre følelser. Han fastholder at søm biters kan have en dårlig selvopfattelse eller kunne blive straffe sig for nogle dybtliggende skyld eller uløste problemer. Neglebidende synes at lindre spændinger for nogle mennesker.

Krop-fokuseret-gentagne-lidelse

Af Fred Penzel, Ph.D. i Westsuffolkpsyche.com forklarer, at nogle personer bide deres negle eller trække deres hår eller vælge deres hud, når de enten keder sig og understimulated, eller når de er overstimuleret (stresset, spændte, nervøs). Penzel bemærker endvidere, at der er en undergruppe af adfærd, der er blevet døbt obsessiv kompulsiv sygdom spektrum, som omfatter søm bidende, hår trække og hud picking. Denne lidelse, som er for nylig blevet omdøbt Body-Focused gentagne lidelser, kan omfatter, ud over OCD, Trikotillomani (hår trækker); Body dysmorphic lidelse (at se sig selv som fedt når ikke du); Bulimi, anoreksi. kompulsiv neglebidende og hud plukning og Tourettes syndrom. Neglebidende og hud-picking, ud over Trikotillomani, menes at have oprindelse i kemien i hjernen og være et resultat af genetik.

Oral Fixation

Sigmund Freud mente at adfærd, såsom neglebidende er symptomer på en mundtlig fixation og at denne adfærd er sat i ubevidste. Nogle mennesker tror, at hypnose virker i at befri en person af disse adfærdsmønstre, fordi hypnose virker på de ubevidste niveauer af sindet, ifølge Stopnailbiting.net.

Sanitære problemer

Dr. Lawrence Gibson af Mayo Clinic hedder det, at ekstreme bidende af neglene kan være et tegn på angst eller kompulsiv adfærd. Han bemærker også, at bide negle alle vej ned til de U-formede neglebånd kan påvirke den fremtidige vækst i dine negle. Infektioner i huden omkring paronychia, negleroden eller vorter i nærheden af neglelejet kan blive forværret af neglebidende. Derudover er det en uhygiejniske praksis. Søm biters kan passere vira og bakterier fra deres negle ind i munden.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com