Hvordan kan jeg sikkert bære brand Service håndværktøj?

05/30/2012 by admin

Hvordan kan jeg sikkert bære brand Service håndværktøj?

Brandmænd anvender en række værktøjer og teknikker til at bekæmpe brande, udføre redningsaktioner og hjælpe med andre nødsituationer. Håndværktøj er afgørende redskaber for hver brandmand, og sikkert transporterer og transport af sådanne værktøjer er kritisk i både rednings- og daglige operationer. Være opmærksom på dit håndværktøj og dine omgivelser at sikre at du bliver sikker, når den regnskabsmæssige og bruger denne potentielt farligt udstyr.

Instruktioner

• Lav en liste over alle håndværktøj, der du rutinemæssigt bruger og har adgang til. Omfatte emner såsom pick-head akser, flad-head akser, bolt kuttere, klo værktøjer, lirke barer, Kelly værktøjer, Forhamre, Halligan værktøjer, kroge, knive, væddere og andre kuttere.

• Vælg hvilke værktøjer kan placeres i en værktøjskasse eller placeres på et værktøjsbælte. Organisere værktøjer baseret på hvor de kan gemmes og hvordan de kan transporteres korrekt. Læg alle værktøjer i den korrekte placering. Sørg for at værktøjskasser er sikkert fastgjort og lukket stramt.

• Butik håndværktøj utilgængeligt for nogen, især børn, ikke uddannet i at bruge dem ordentligt. Tage alle håndværktøj ud af din personlig køretøj eller fjerne din værktøjsbælte, når du er færdig arbejder eller deltage i en brand.

• Lær ordentlig hånd værktøj skik politik og procedurer. Kontrollere regler og forordninger om hvornår du kan og ikke kan bære brand service håndværktøj. For eksempel, hvis din brandvæsen eller kommanderende officer kræver alle værktøjer holdes på et brand lastbil eller service køretøj, må ikke fjerne værktøjerne fra de udpegede områder.

• Carry håndværktøj på en sikker måde, når du flytter dem fra deres lagerplacering til det websted, hvor de skal bruges. Holde skarpe spidser pegede ned og være opmærksomme på andre nær dig med at undgå ulykker.

Tips & advarsler

  • Holde ilden service håndværktøj rene og organiserede, således at de er let tilgængelige i tilfælde af en nødsituation.
  • Tillad ikke andre for at låne ild service håndværktøj.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com