Hvordan man laver en behandling for ødem i fødderne

05/04/2012 by admin

Denne behandling er perfekt til ødem i fødderne. Denne naturlige behandling kan anvendes dagligt til at hjælpe med at lindre ødem i fødderne, eller anvendes til behandling af ødem, der påvirker kun den ene fod. Jeg foreslår at bruge denne behandling for ødem dagligt. Hvis du vil bruge dette som en forebyggende, det kan bruges 2 - 3 gange om ugen, eller efter behov.

Instruktioner

• Skræl kartofler og derefter skær det i tynde skiver og derefter placere i et fodbad. Hvis du har en mandolin, foreslår jeg at bruge det med en indstilling, der er mellem tynd og mellemstore skiver.

• Skær agurken i halve derefter Fjern frøene. Medmindre du har en seedless agurk. Forsigtigt skræl agurken, og Skær agurken i tynde skiver. Hvis du har en mandolin, brug den tyndeste indstilling det tilbyder. Placer skiver i fodbad.

• Forsigtigt drys havet Salt jævnt over agurk og kartoffel skiver. Følg dette med den rå honning, forsøger at sprede honning over området lidt jævnt.

• Fyld fodbad om 2/3 's eller indtil vandet vil nå til omkring midten af anklen. Suge dine fødder i behandling for et samlet beløb af 20-30 minutter og derefter skylle fødderne ud hurtigt med varmt vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com