Øvelser for Colon sundhed

04/26/2012 by admin

Øvelser for Colon sundhed

Kolonet er et organ, der kan blive overset, når folk overvejer deres sundhed og fitness. Colon sundhed er imidlertid de væsentlige generelle velbefindende. En del af tyktarmen, kolonet er den sidste del af fordøjelsessystemet. Det trækker vand og salt fra fast affald, før de fjernes fra kroppen. At holde din kolon sunde og rene hjælper med at reducere din risiko for kolorektal cancer og irritabel tyktarm, og hjælpemidler i mere effektiv absorption af vand og mineraler. Forbedre din kolon sundhed ved at spise en sund, fiber-rige kost med mange friske frugter og grøntsager, drikke masser af vand og gør visse fysiske øvelser.

Gå/løb

En undersøgelse fra 2007 af Washington University School of Medicine i St. Louis fundet at gå bare en time om ugen kan hjælpe med at bekæmpe kræft i tyktarmen. Undersøgelsen fandt, at kvinder, der gik 1 til 1,9 timer om ugen var 31 procent mindre sandsynlighed for at udvikle tyktarmskræft end dem, der ikke gå overhovedet. Gå i længere tid også øget deltagernes chancer for at undgå kræft i tyktarmen.

Walking og løb er godt for din kolon, fordi disse øvelser øge blodgennemstrømningen til og fra tarmene. Uanset niveauet af motion du er i stand til, forbedrer blot at komme op og bevæger sig så meget som du kan din generelle sundhed, og specielt din kolon sundhed.

Abdominal øvelser

Abdominal øvelser er nøglen til at forbedre din kolon sundhed. Stærkere mavemusklerne tillade dig at skubbe sagen mere kraftigt gennem tyktarmen. Fjernelse af sagen fra din kolon rettidigt gør det mindre sandsynligt, at skadelige toksiner vil være fanget i din kolon. Crunches og sit-ups er to grundlæggende øvelser du kan gøre for at forbedre du mavemuskler.

Jumping reb

Sjipper er en meget effektiv motion for at forbedre din kolon sundhed. Det lægger mindre pres på dine led end kører men stadig giver dig mange fordele. Ti minutter af sjipper er omtrent det samme som at køre en otte minutters mile. Mens de specifikke fordele af sjipper ikke har bevist, det menes at hoppe op og ned flere gange renser og strammer organer, især tarmene. Stigning i hjertefrekvensen også får blodet flyder i hele kroppen, som har sundhedsmæssige fordele for mange forskellige områder af kroppen, herunder kolon.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com