Hvordan man bruger en fugtighedscreme til tør hud

04/17/2012 by admin

Udtørret, tør hud, eller tørstig hud, er så ubehageligt og din hudpleje rutine muligvis nogle tweaking til at styre den. Mange ting forårsage tør hud, herunder sundhedsspørgsmål, medicin eller blot tør luft om vinteren eller aircondition om sommeren.

Tør hud kan behandles med dine foretrukne fugtighedscreme eller lotion. I genstridige tilfælde hvor hudpleje med en god kvalitet, fugtgivende creme er ikke nok, og huden er stadig udtørrede eller afskalning, se din læge om hjælp eller en henvisning til en hudlæge for kompetente.

Instruktioner

• Vælge de produkter, der virker for dig. Købe en kvalitet, fugtgivende hud pleje produkt eller en anbefalet af en farmaceut, læge eller hudlæge.

Alvorlige tilfælde kan det være nødvendigt behandlet med receptpligtig medicin. Få prøver hvis det er muligt, og hvis en brand ikke fungerer godt, prøv en anden en. Uparfumeret produkter og produkter mærket som ikke-allergifremkaldende ville være godt at prøve først. Dette vil forhindre et sammenstød af dufte, især hvis du også bære en parfume eller cologne; Se ressource linket nedenfor.

• Bruser med varme og ikke varmt vand, bruge en sæbe, gel eller væske, der er kompatibel med din hud. Du skal måske prøve flere forskellige sorter og mærker, før du finder rigtigt. Bruge en mild rengøringsmiddel, der er markeret som fugtgivende. Finde disse på uafhængige sælgere online; eller kig i bad og krop type speciale detailhandlere og helsekostforretninger. Olivenolie sæbe kan være en mulighed.

• Brug en skrubbe gel forsigtigt på problemområder, og langt mindre hyppigt end normale-- eller slet ikke og spørg din læge eller hudlæge for en erstatning for problem hud.

• Skyl grundigt og bruge bløde håndklæder for at klappe tør. Stiv eller skratter håndklæder kan føle sig godt i første omgang, men det hjælper ikke kløende eller tør hud helbrede og kunne tilføje til irritation.

• Brug en god kvalitet, hele kroppen fugtighedscreme efter hvert brusebad. Brug facial fugtighedscreme cremer og specifikke dem til omkring de sarte øjenomgivelser eller på læberne. Sørg for din make-up indeholder fugtighedscreme. Glem ikke at glatte på fugtighedscreme på dine ankler, fødder og albuer. Sætte en lys anden frakke på nogen særlige problemområder. Bære bomuldshandsker og sokker natten efter at have brugt en fugt creme, hvis hænder eller fødder er problemområder.

Tips & advarsler

  • Fugtighedscreme muligvis anvendes gentagne gange i løbet af dagen for at undgå tør hud.
  • Holde en lille beholder med en kvalitet fugtighedscreme i alle badeværelser og i din pung for hurtige applikationer.
  • Har en luftfugter installeret på din ovn, eller bruge en bærbar luftfugter til vinter eller aircondition, hvor luften er for tør.
  • Når du har fanget en kold med en løbende næse eller nysen, bruge væv med fugtighedscreme bygget, eller anvende en fugtighedscreme, hver gang du bruger en væv til at undgå den irriteret rød hud bliver der til sidst det pinligt "fuzzy næse".
  • Brug ikke antibakterielle fugtighedscreme, hvis huden har nogen problemer, medmindre instrueret hertil af din læge eller hudlæge.
  • Hvis tør hud fortsætter uanset din hudpleje rutine, eller revner, blødning, intens kløe eller afskalning er til stede, afbryde dit produkt brugen og konsultere din læge eller hudlæge straks for produkt anbefalinger eller medicinsk behandling.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com