Solar-drevne maskiner, der hjælpe med at stoppe luftforurening

07/09/2013 by admin

Solar-drevne maskiner, der hjælpe med at stoppe luftforurening

Solenergi omdanner solens stråler til elektricitet gennem en solcelle proces eller til varme normalt ved at hæve temperaturen af vandet. Maskiner drevet af solenergi genererer ikke forurening mens de opererer. Solenergi udstyrsfabrikanter fortsætte hen til raffinere deres produkter for at gøre dem mere effektive og billigere.

Industrielle

Industriel brug er den største brug af solenergi. Solenergi kan ses ofte i highway sikkerhedsudstyr, telekommunikation og olieselskaber. Opkald kasser og tændte tegn nær motorveje er typisk solar drevet. Da industrielle anvendelser forbruge mest energi i de Forenede Stater, kan ved hjælp af solenergi til industrielle behov høj grad mindske luftforurening.

Landdistrikterne beboelse

Inkluderet i landdistrikterne beboelse er sommerhuse, hytter, skoler, klinikker og gårde. Fordi kører linjer fra den vigtigste elnettet til isolerede bygninger er dyrt mange af disse steder eksperimentere med alternative energikilder, herunder solenergi.

Køretøjer

El-drevne køretøjer blevet mere populær som brændstofpriserne fortsætter med at stige. Meget få af disse køretøjer er helt drevet af solenergi er en alternativ findes stadig i mix sammen med hybrider, brint brændstof og andre alternativer.

Forbruger/indendørs

Forbrugerne bruger solar powered maskiner på stigende priser. Ure, regnemaskiner, radioer, og selv computere er nu ved at blive drevet af solar. Forbrugerne er mere bevidste om værdien af solar powered maskiner. Der er nu sol-drevne enheder til opladning af din anden elektronisk indretning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com