Hvordan man kan bringe Wellness til din organisation

08/01/2013 by admin

Hvordan man kan bringe Wellness til din organisation

Indførelsen af wellness til en organisation kan bidrage til sunde ændringer. Uanset om din organisation er en kirke, fællesskab gruppe eller arbejdsplads, kan sunde vaner delt og opmuntret blandt medlemmer eller medarbejdere. Gruppen inddrages øger deltagernes succes ved at skabe kammeratskab for udøvelse af fælles mål. Indarbejde wellness aktiviteter for at stimulere en ændring i organisationens kultur. Ikke alle forslag er gennemførlige for hver organisation, men de er værd at prøve.

Instruktioner

• Danne en omvandrende gruppe. Indarbejde gang bryder ind frokost timer. Hvis organisationen ikke er på et arbejdssted, oprette en sign-up liste for at matche omvandrende partnere med lignende tidsplaner og tilgængelighed.

• Igangsætte et vægttab udfordring. Udfordringen kan skabe sund konkurrence for en sund sag. Hvis deltagerne betaler et adgangsgebyr, kan de indsamlede penge bruges som præmiepenge til top "tabere," de mennesker, der mister mest vægt.

• Koordinere en sund opskrift potluck. Mange byggepladser har møder, som omfatter fødevarer, og mange kirker hold dækket parabol socials. Prøv at tilføje en regel for at tilskynde til mere nærende mad valg. Oprette posten kriterier såsom optagelse af to grøntsager eller færre end 20 g fedt at sikre poster opfylder sund standarder.

• Identificere en wellness overholdelse hver måned. Anerkendelse af en National Wellness overholdelse øger bevidstheden om en række sundhedsmæssige emner. Den nationale Wellness Institute giver en 12-måneders kalender, der fremhæver wellness iagttagelser for hver måned, og det hænger i afsnittet ressourcer. Udpege én dag hver måned, eller oprette en bulletin board display, der viser oplysninger om en valgte emne. For eksempel, er oktober nationale Breast Cancer Awareness måned.

• Oprette hotellets fitnessklasser. En gruppe fitness klasse kan være så simpelt som leverer digital alsidige diske (dvd'er) og en tv-sat. Hvis en EF-værelse er tilgængelige, oprette en tidsplan for klasser eller en tidsplan for, når dvd'er bliver vist. Hvis en levende klasse foretrækkes, Inviter gruppe fitness instruktører til at føre klasser for din organisation.

• Organisere et hold for landevejsløb. Mange road racer tilbyde kategorier for team konkurrencer. Organisere en gruppe løbere, joggere og/eller vandrere. Gruppemedlemmer kan opmuntre hinanden gennem uddannelse og opbygge holdånd.

• Etablere en stress-fri zone. Skabe rum i en pause værelse eller andet sted, og give afslappende musik, rolig belysning og komfortable siddepladser. Den stress-fri zone kan være et sted, hvor en person kan tage en timeout og slappe af.

• Statuere et eksempel. Mahatma Gandhi sagde, "Du skal være den forandring, du ønsker at se i verden." Hvis du ønsker at stimulere fremskridt, begynde med dig selv. Folk undervurderer ofte den indvirkning, de kan have på andre. Se om du kan blive en katalysator for sunde ændringer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com