Indholdet af fryser pakker

10/07/2016 by admin

Fryser packs er også kendt som køleelementer, kolde pakninger og gel packs. Fryser packs bruges ofte i kølere til at holde drikkevarer eller mad kold; men de har mange andre anvendelser. De er ofte brugt til førstehjælp formål: at reducere hævelse på ømme muskler, på blå mærker/skrammer, for hovedpine, eller til at dulme Brod af bug bider. Fryser/gel packs kan indeholde en lang række ingredienser.

Kold komprimere indholdet

Kolde pakninger, der er brugt som kolde komprimerer til førstehjælp relief formål, såsom for at lindre en feber, forstuvning, ømme fælles eller muskelspasmer, indeholder normalt ammoniumnitrat og vand.

Hjemmelavet is Pack indhold

Når du er usikker på indholdet af en gel pack og du ville føle sig mere komfortable at lave din egen kolde pakninger, kan de gøres ved hjælp af forskellige former for flydende ingredienser. Vand kan være blandet med 80 bevis vodka og frugtfarve i en fryser-zip-lock pose. En variant er at bruge 1 kop af sprit med dobbelt så meget vand. En tredje mulighed er at bruge flydende skålen vaske i en fryser taske.

Gel Packs indeholder Cellulose Gum

Ifølge Lifoam industrier indeholder gel packs en lille mængde af cellulose gum, salt og en større mængde vand. Selv om disse ingredienser ikke er betragtes som giftige, bør indtagelse af mennesker eller kæledyr undgås.

Kolde Pack hjemkalde på grund af ethylenglycol

Regeringen i Australien mindes en række koldt gel packs i 2008 efter den terapeutiske varer Administration opdaget at ethylenglycol, som er et giftigt stof, blev brugt i flere mærker. De mærker nævnt var 3 P PTY Ltd, Eastland medicinsk og Kendall. Den terapeutiske varer Administration advarer forældre til at sikre, at alle gel kolde pakninger holdes ud af utilgængeligt for børn og at hvis indholdet er indtaget, de skal deltage i den nærmeste skadestue for medicinsk vurdering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com