Produkter for at fremskynde stofskifte

05/13/2010 by admin

Metabolisme er den kemiske reaktion i cellerne i vores krop, der forvandler mad fra brændstof til energi, således at vi kan gå, tror, motion og alt andet. Hvis stofskiftet stopper kører, vil den levende ting dør. Funktionen stofskifte er ligesom en ovn. Hvis vi fodrer det (brændstof), så det vil brænde og kører problemfrit, men hvis vi ikke fodre den (med brændstof) så det i sidste ende vil bremse og ikke lagt ud så meget energi. Det er vigtigt at holde vores stofskifte kører højt, så vi kan brænde fedt.

CLA

CLA står for konjugeret linolsyre. CLA er et supplement, der hjælper fremskynde metabolismen og bruges af både mænd og kvinder. Fordelene ved CLA kan hjælpe dig med at forbrænde fedt, forbedre din muskel eller fedt, forbedre immunsystemet, opretholde en stabil og normal insulin niveau og mest af alt forbedre energi.

Du bør kun tage den anbefalede dosering, der henvender sig på flasken og konsultere din læge før du tager nogen form for medicin, der kan interferere med andre medikamenter, som du kan tage.

Cayenne peber

Cayenne peber er en god krydret krydderi, der vil fyre op dit stofskifte hurtigt. Enhver krydderi, der er krydret fungerer som en thermagenic, hvilket betyder, at det varmer op i kroppen. Det tager kalorier og energi til at køle dine krop ned derfor fremskynde metabolismen.

Cayenne peber er almindeligt anvendt i husholdningen som et krydderi, der er jorden, men der er rød peber flager, der kan bruges som godt. Rød peber flager er cayenne eller chili frø, der ikke har været funderet. Prøv et drys af flager på nogle af dine fødevarer at spice dem op og på samme tid ilden op dit stofskifte.

Protein

Protein er en af de bedste kilder til hastighed stofskifte. Det tager kroppen længere tid at behandle protein end fedt eller kulhydrater. Protein hjælper også med at holde dig fyldigere længere. Når du tager protein, hjælper det fodre muskler, især efter en workout. Protein hjælper opbygge og reparation muskler, som igen vil hjælpe dig forbrænde fedt selv ved hvile.

Nogle af de bedste proteinkilder kan du spise er kyllingebryst, Tyrkiet, æggehvider, jordnøddesmør, laks, valleprotein og fisk. Ud af denne liste, æg er den bedste kilde til protein du kan spise for at fremskynde dit stofskifte.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com