Hvad er de langsigtede virkninger af at bruge Protein kosttilskud?

05/14/2010 by admin

Hvad er de langsigtede virkninger af at bruge Protein kosttilskud?

Proteintilskud er almindeligt forbruges af sportsfolk til at opnå muskel masse, fremskynde inddrivelsen og tabe. At kende de langsigtede virkninger af disse kosttilskud kan hjælpe personer med at gøre smartere kostvalg.

Historie

Kosttilskud bruges til at henvise til disse forbindelser, lavet med vitaminer, mineraler og protein. Siden 1994 kan Dietary Supplement sundhed og uddannelse Act (DSHEA), et stof, der bruges til at supplere kosten, herunder urter og andre planteekstrakter, nu bruges som ingredienser.

Typer

De mest almindelige protein typer omfatter:

Valleprotein: fremstillet af mælk, let fordøjeligt og blander let.

Kasein: Også stammer fra mælk, men en mere komplet protein, der ikke let opløses.

Malke protein: fællesbetegnelse for proteiner fremstillet af mælk. Laktose-intolerans mennesker kan opleve ubehag efter indtagelse mælkeproteiner på grund af mælk sukker.

Æg protein: en komplet protein og et godt valg for laktose intolerante individer.

Sojaprotein: også en komplet protein og det sædvanlige valg til vegetarer.

Funktion

Protein er en primær ingrediens i dannelsen og reparation af muskel, hud og andre kropsvæv.

Glukoneogenese

Hvis du ikke spiser nok kulhydrater, kan protein i kroppen blive konverteret til kulhydrater gennem en proces kaldet glukoneogenese.

FDA

Det er komplettere producentens ansvar at give et sikkert produkt, før den er tilgængelig for offentligheden. Food and Drug Administration (FDA) kan kun anlægge sag mod et kosttilskud efter det er blevet markedsført.

Advarsel

Mens kortsigtede tilskud af protein har vist nogen negative bivirkninger, er de langsigtede virkninger af protein tilskud stadig pågældende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com