Sådan bruges blåbær til behandling af blodpropper

04/04/2014 by admin

Sådan bruges blåbær til behandling af blodpropper

Trombose er kendetegnet ved oprettelsen af blodpropper i blodbanen, blokerer blodgennemstrømningen og muligvis forårsager en blodprop, som gengæld kan producere et slagtilfælde. Blåbær indeholder antioxidant forbindelser, der kan øge blodcirkulationen og styrke væggene i vener og arterier. Dette bær kan være en sikker og naturlig måde at behandle trombose.

Instruktioner

• Fortæl din læge, at du ønsker at bruge blåbær til at behandle din trombose. Blåbær kan reagere negativt med en bred vifte af lægemidler, herunder dem, der kan tynde blodet eller lavere blodsukkerniveauer.

• Brug blåbær ekstrakt, som er den mest potente form af blåbær tilgængelige. Suspenderet i alkohol for at bevare den anti-oxidanter og anthocyanidins, der fremmer sund blodcirkulationen, blåbær ekstrakt kan blive absorberet hurtigere ind i blodbanen, og kan producere hurtigere resultater end kapsler eller te. Brug 80 mg. af blåbær ekstrakt i løbet af dagen ved at tilføje det til destilleret vand eller andre drikkevarer.

• Prøv blåbær i andre flydende former, såsom en juice eller te. Som med blåbær ekstrakt, kan flydende former for blåbær Indtast blodbanen i et hurtigere tempo end den faktiske bær, som indeholder høje mængder af fibre, der kan bremse absorption. Du kan også tilføje blåbær ekstrakt til te og saft til at gøre en potent cocktail.

• Drikke destilleret vand, når du bruger blåbær til behandling af blodpropper. Dehydrering kan bremse blodcirkulationen og øge muligheden for en blodprop. Ved at drikke mindst 8-10 8-ounce glas vand om dagen, kan du sikre dig, at anthocyanidins i blåbær vil blive transporteret mere effektivt gennem blodbanen.

• Overvåge dine fremskridt med din trombose ved at planlægge en opfølgning besøg med din læge. Du kan finde ud af om blåbær er i orden, og om du skal fortsætte med at behandle din trombose på denne måde.

Tips & advarsler

  • Tørret blåbær kan skal rekonstitueres til friske dem ved koger dem i destilleret vand i 10 minutter, og derefter lade dem afkøle til stuetemperatur.
  • Blåbær ekstrakt bør ikke indtages i store mængder eller over en lang periode. Blåbær plante indeholder garvesyre, der kan bygge op over tid i kroppen, i sidste ende blive giftige.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com