Brugen af Naltrexon til immundefekt

09/21/2016 by admin

Fuld styrke Naltrexon bruges af læger til at hjælpe dem med narkotikamisbrug. Men i små doser, dette stof er med til at regulere immunforsvar af dem med autoimmun sygdom. Behandling, kaldet lav dosis Naltrexon eller LDN, der bruges til at behandle immune sygdomme som sclerose, HIV, Crohns sygdom, Lupus, og endda nogle former for kræft. LDN er også bruges af nogle læger til behandling af autisme.

Hvad er LDN?

Naltrexon blokerer opiat-receptorer i hele kroppen. På grund af denne aktion, har det været brugt til behandling af opium og heroin narkotikamisbrug siden 1984. Standard, FDA godkendte dosering for afhængighed er 50 mg.

Dr. Bernard Bihari udviklet lavdosis-protokollen bruges af folk med autoimmune sygdomme. Han fandt, at ved at tage mellem 3 mg og 4,5 mg hver aften ved sengetid, Naltrexon blokeret opiat-receptorer for to til fire timer mens personen sov.

Denne korte, midlertidig blokering får kroppen til at frigive mere tidligt om morgenen endorfiner. De ekstra endorfiner hjælpe med at regulere immunsystemet, og synes at forbedre dets funktion.

At finde en læge til at ordinere LDN

Lavdosis Naltrexon er tilgængelig via receptpligtige. Desværre, LDN er ikke en kendt behandling og mange læger er ikke bekendt med dens anvendelse. Tal med din familie læge, dele oplysningerne findes på lav dosis Naltrexon websted i afsnittet ressource, og spørg din læge til at ordinere det.

Hvis din læge nægter, overveje at tilmelde dig gruppen LDN_Users på YahooGroups. Flere medlemmer af denne gruppe fører en liste over læger, som er kendt for at ordinere LDN.

Du kan også ringe til et af LDN velkendte kompoundering apotekerne opført på lav dosis Naltrexon websted og bede dem om at henvise dig til LDN venlig læge i nærheden af dig.

Mange LDN venlige læger telefon konsultationer for patienter, der er mere end adskillige timer væk. De fleste vil kræve dig til at sende en kopi af din medicinske journaler, så de kan afgøre, om LDN er en god medicin valg for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com