Hvordan man kan forstå vægt skalaen

09/21/2016 by admin

Ifølge en vægt forskere på University of Minnesota, dieters der praktiseres daglige veje-ins tabte mere vægt og holdt det længere end personer, der ikke vejer sig selv på en regelmæssig basis. Mens digitale vægte er relativt nemt for de fleste mennesker at læse, er tallene på analoge skalaer og lægens skalaer dog mere udfordrende for en nybegynder at fortolke. Med et par tips og lidt øvelse, vil du kunne let forstå vægt skala, uanset hvordan det er konstrueret.

Instruktioner

Forståelse analoge skalaer

• Placer din analog skala på en selv, hårdt gulv område, såsom fliser, træ eller linoleum; undgå vejning på et gulvtæppe. Sørg for, at skalaen sidder fladt og ikke wobble, og placere den langt nok fra vægge til at give skulder plads.

• Trin på skalaen og distribuere din vægt jævnt mellem begge fødder. Hold stadig indtil nålen af skalaen stopper flytter.

• Observere placeringen af nålen og Bemærk nærmeste antallet; Hvis nålen ikke falder direkte på en række, Bemærk den nærmeste tal til venstre for nålen. Dette nummer er tættest på din faktiske vægt.

• Tælle unummererede linjerne fra tal til venstre på nålens holdning til nålen sig selv. Hver af disse linjer repræsenterer 1 lb. Tilføj antallet af linjer du tæller til de større tal. For eksempel, hvis den nærmeste tal til venstre for nålen er 150, og nålen hviler på den femte linje til højre for de 150 mark, tilføje fem til 150 for en vægt læsning af 155 lbs.

Forståelse en læge Scale

• Trin på en læge skala og flytte den større vægt til de 50 lb. tilvækst, der er tættest på din anslåede vægt uden at gå.

• Flytte mindre balance vægten øverst på skalaen til højre, langsomt, indtil Vaegtbjaelken er helt parallelle. Du vil vide, du har vejet korrekt, når markøren på Vaegtbjaelken svæver mellem toppen og bunden af fanen metal til højre uden at røre ved fanen.

• Tilføje vægtmåling af større balance vægt til måling på de mindre vægt. For eksempel, hvis den større vægt hviler på 150 og den mindre hviler på 35, er din vægt 185.

Tips & advarsler

  • Digitale vægte læse i trin på 1/10 lb.--ikke i ounces. For eksempel, er en vægt læsning af 150.5 lbs. 150 lbs. og 8 ounce, eller 150 og ½ lbs (ikke 150 lbs., 5 oz.).
  • Digitale vægte er bredt anses for at være mere præcis end analoge skalaer. De mest præcise skalaer er lægens skalaer; men lægernes skalaer er omfangsrig og kan starte på $200 for en grundlæggende model.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com