Sådan reparation Acne skader

12/02/2012 by admin

Sådan reparation Acne skader

Talgkirtler i bunden af hver hårsæk producere en olie, kaldet sebum, som naturligt smører hud og hår. Når disse kirtler producere for meget olie, kan sebum fælde bakterier og døde hudceller, tilstopning porer og fører til acne, ifølge Medline Plus. Acne kan skade huden gennem misfarvning og ardannelse, men der er skridt du kan tage for at reparere de skader i huden forårsaget af acne.

Instruktioner

• Tage skridt til at kontrollere deres acne symptomer. KidsHealth.org rapporterer, at acne selv skal være under kontrol, før behandling for acne ardannelse kan begynde. Mayo Clinic anbefaler at bruge over-the-counter acne medicin, der indeholder aktive ingredienser som benzoylperoxid, svovl, resorcinol, salicylsyre og mælkesyre. Hvis disse behandlinger er ineffektiv til at lindre acne symptomer, besøge en hudlæge, der kan anbefale et passende recept-styrke behandling.

• Tal med din hudlæge om indstillinger til behandling af acne ardannelse. Afhængigt af en enkelte patients behov, behandlinger kan omfatte: bløddelene (også kendt som dermal) fyldstoffer, som injektioner, der indeholder kollagen eller fedt at udjævne huden; Dermabrasion og microdermabrasion, som buff væk påvirket hudceller; behandlinger med lasere, lyskilder eller radiobølger til at fremme væksten af nye hud eller operation for at fjerne arret hud, ifølge Mayo Clinic.

• Hold off på behandling for brun og rød hud misfarvning forårsaget af acne. Ifølge KidsHealth.org, denne type af acne ardannelse er midlertidig og rydder gradvist op på sine egne i løbet af et år eller mere.

Tips & advarsler

  • Have realistiske forventninger om hvilke acne scar behandling kan gøre for dig, da det ikke er muligt at vende tilbage huden til den måde, det så ud før udviklingen af acne skader.
  • Diskuter mulige fordele og bivirkninger af alle acne scar behandlinger med en læge før du begynder behandlinger.
  • Acne ardannelse behandling kan eller ikke kan omfattes af en forsikring.
  • Vær forsigtig, når du vælger for at bruge hjem acne scar behandlinger. For eksempel, kan forkert brug af et hjem microdermabrasion kit føre til yderligere hudskader.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com