Hvordan man forvise mave fedt

05/23/2013 by admin

Hvordan man forvise mave fedt

Ifølge Gary Hunter, en fedme forsker, er mave fedt farligere end fedt, der indsamler på hofter, ben eller andre områder af kroppen, fordi det omgiver vitale abdominal organer og udgivelser kemikalier, der fører til betændelse, forårsager helbredsproblemer som diabetes, hjertesygdomme eller endog kræft. Heldigvis, du kan slippe af med din overskydende mave fedt naturligt og sikkert uden at ty til drastiske kirurgiske procedurer gerne Fedtsugning. Mave fedt vil ikke forsvinde natten over, men når det er gået, vil du være stolt af kroppen du har arbejdet og vil arbejde for at holde det sundt.

Instruktioner

• Ændre din kost. Plastikkirurg James Lyons siger, "Kost er 85 procent af tilbud, når det kommer til at kaste mave fedt." Ikke spise forarbejdede fødevarer, der indeholder en masse af overskydende sukker og fedt gram. I stedet, Køb for naturlige fødevarer, som er høj i fiber og lavet af fuldkorn. Dette vil hjælpe du føler dig fyldigere uden overspisning. Derudover er undgå raffineret kulhydrater en god måde at øge dit stofskifte til at brænde din mave fedt hurtigere.

• Ændre dine spisevaner. I stedet for at spise små morgenmad og en stor middag efterfulgt af dessert, spise en overdådig og formindske dit måltid i løbet af dagen. Hvis du kan mave en stor morgenbuffet om morgenen, opdele dine tre måltider i fire til fem måltider. Idéen her er, at du vil give din krop det brændstof den har brug for at få dit stofskifte går og du vil bruge som brændstof til dine daglige opgaver i stedet for over forædlingsprodukter i slutningen af dagen, fordi du har brændt flere kalorier end du har været i stand til at tage. Når du spiser forbi kl, at fødevarer har en meget højere tendens til ikke at få brændt, og lagrer sig som fedt, mens du sover.

• Find måder at sænke din stress før sengetid, og sørg for at du får en tilstrækkelig mængde søvn. Når din krop er stresset, frigiver det et hormon kaldet cortisol, der beder om din krop til at lagre fedt omkring du mave, hvis det får brug for det senere, hvis situationen bliver værre. At være søvn-berøvet eller sover for meget sender en besked til din krop at du er stresset. Tage tid om natten for at geare ned før du går til at sove, og tage sig tid til at tage en dyb indånding og slappe af på forskellige punkter i hele din dag. Du kunne prøve at drikke en kop beroligende te, ser en yndlings tv-show, eller læse en bog for at sætte dit sind på lethed.

• Øvelse på regelmæssig basis. For at kaste mave fedt, forsøge at udøve mindst to gange om ugen i 40 minutter eller mere. Denne langvarig periode med øvelse vil få blodet flyder og muskler arbejder, og vil hjælpe du skåret i dine fedtdepoter. På dage, at du ikke træne i 40 minutter eller mere, kan du prøve at gøre mindst 15 minutter af hjerte og derefter flytte dit fokus til core-styrke øvelser som pilates eller yoga. Cardio vil hjælpe dig forbrænde fedt, men de styrkelse af core øvelser vil opbygge mavemusklerne nær din mave fedt, forårsager fedt at smelte væk.

Tips & advarsler

  • Holde en optælling af de kalorier, du tager vs kalorier du brænder. Et pund af fedt er lig med omkring 3500 kalorier, så du bliver nødt til at forbrænde 500 kalorier om dagen mere end du tager at miste et pund fedt pr. uge.
  • Beliggenhed-specifikke øvelser som crunches eller sidde-ups vil ikke gøre meget for at slippe af med mave fedt, hvis du er overvægtig. Disse typer af øvelser er mere for at give form og definition til din krop, når det overskydende fedt er brændt.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com