Koral Calcium medicinske fordele

06/23/2013 by admin

Koral Calcium medicinske fordele

I mange år nu, er blevet tilskrevet brugen af koral calcium til en lang række helbredsmæssige fordele. Det er rigtigt, at koraller er fortsat en god kilde til calcium og andre mineraler, er meget af den hype omkring denne populære kosttilskud blevet bevist falsk. Lær om løgne og dine bedste muligheder for at opnå gavnlig calcium niveauer.

Kilde

Ifølge producentens dokumentation kommer mest koral calcium fra stykker af koraller, der er døde og faldet fra koralrev i havet.

Sammensætning

Koral calcium indeholder calciumcarbonat og trace mineraler, herunder magnesium og zink. Denne sammensætning resulterer i en ionisk stof, der svarer til opførelsen af menneskelige knogler og anses af nogle, som Wolfe klinikken, at være lettere at absorbere og bedre udnyttet end andre former for calcium kosttilskud.

Medicinske krav

Reklame for koral calcium har kostet over 200 medicinske fordele såsom forbedret knogle sundhed, reduceret arthritis, bedre mental funktion og faldt sure pH-niveauer. Mere overraskende påstande kredser omkring koral calcium formodede evne til at helbrede sygdomme som Alzheimers, diabetes, kræft og hjertesygdomme.

Skandaler

Et salg marketingmedarbejder, Robert Barefoot, blev citeret af US Food and Drug Administration (FDA) og Federal Trade Commission (FTC) for at gøre falske medicinske krav med hensyn til et mærke af koral calcium.

Sandheder

Calciumcarbonat er tilgængelig fra mange kilder, der er billigere og nemmere at finde end koral calcium. Derudover har der været nogen veldokumenterede undersøgelser vedrørende koral calcium mere ekstreme medicinske fordele såsom kurere kræft eller dæmpe kroppens pH niveauer.

Konklusion

Få dine vitaminer og mineraler fra fødevarer er næsten altid den bedste løsning. Konsultere din læge eller ernæringsekspert for dine bedste muligheder, når det kommer til calcium vedligeholdelse og terapi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com