Hurtigt virkende hjem retsmidler til forkølelsessår

02/27/2013 by admin

Hurtigt virkende hjem retsmidler til forkølelsessår

En forkølelsessår er en betændelse i huden omkring munden, der er forårsaget af eksponering for herpes simplex 1 virus. Når du har været udsat for virus, kan en forkølelsessår infektion forekomme fra et vilkårligt antal forskellige faktorer, herunder feber, infektion, stress, solskoldning eller mad allergi. De fleste voksne har allerede været udsat for herpes simplex 1 virus; Heldigvis er der nogle nemme måder at helbrede hurtigt fra et forkølelsessår udbrud.

Dække forkølelsessår

Dækker et forkølelsessår med makeup kan gøre dit ansigt ser bedre ud, men det vil tage længere tid for ondt at helbrede. I stedet dække forkølelsessår med vaseline til at holde det sikkert fra bakterier og fremskynde helingsprocessen. Når du går udenfor, bruge solcreme på dit ansigt til at forhindre yderligere skader. Over-the-counter forkølelsessår topiske cremer med docosanol også fremskynde inddrivelse tid. Ansøge citronmelisse til dine læber dagligt at forebygge yderligere udbrud.

Køkken elementer

Mange emner, du allerede har i dit køkken fungere som hjem retsmidler til forkølelsessår. Anvende mælk til et forkølelsessår hjælper det til at helbrede hurtigt og når de anvendes på de tidlige stadier af et forkølelsessår det kan skære den helbredende tid i halve. Spise masser af yoghurt, som indeholder et stof, der dræber virus, der forårsager forkølelsessår. Anvende is til et forkølelsessår fremskynder helingsprocessen og lindrer smerter.

Medicinske behandlinger

Kig i din Medicinskab for lægemidler og naturlægemidler kosttilskud, der gør kolde sår heles hurtigt. Aspirin kantsten smerter forårsaget af forkølelsessår og også reducerer mængden af tid, det tager for at helbrede når det tages dagligt. Kosttilskud indeholdende zink, styrke quercetin og echinacea dit immunforsvar, som til gengæld helbreder din forkølelsessår endnu hurtigere. Produkter fremstillet af lakrids indeholder et stof kaldet glycyrrhetinsyre syre, der ødelægger den kolde ømme virus. Ser for rigtige lakrids produkter, som mange slik annonceres som lakrids er eneste lakrids smag og ikke indeholder de nødvendige komponent.

Forebyggelse og pleje

Når du har et forkølelsessår der er ændringer i livsstil du nødt til at tage hensyn til at forbedre dine chancer for helbredelse hurtigt. Smide nogen tandbørster og skifte til en ny tandpastaen røret, da disse elementer kan indeholde den kolde ømme virus eller andre bakterier. Må ikke genbruges beskidt kopper, gafler eller andre elementer, der går i munden. Ikke røre din mund eller ansigt med beskidte hænder og holde en flaske hånd sanitizer med dig til at holde bakterier-fri.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com