Vitaminer for kvinder i deres 30 's

01/14/2014 by admin

Kvinder i trediverne kræver særlige ernæringsmæssige overvejelser: folinsyre, som har vist sig for at hjælpe med at forhindre neuralrøret fødselsdefekter; C-vitamin, nødvendig for et sundt immunsystem; E-vitamin, vist sig for at hjælpe med at forhindre hjertesygdomme; calcium og vitamin D, begge nødvendige for knogle sundhed.

Folinsyre

For kvinder der er gravide, eller som har planer om at blive gravid, supplere med 400 mcg af folinsyre kan dagligt hjælpe forebygge fosterskader og reducere deres risiko for at udvikle hjerte-kar-sygdomme og visse former for kræft.

C-vitamin

Vitamin C betragtes som en immunsystemet booster. Men det er også nødvendigt for mange processer i hele kroppen. For kvinder har C-vitamin tilskud mange fordele, herunder forebyggelse af kræft, kollagen produktion, grå stær forebyggelse og galdeblæren sygdomsforebyggelse. Selvom ADT er sat til 75 mg for kvinder, tror mange sundhedspleje praktiserende, dette er langt under kvinder har brug for. Ca 500 mg ester C (mave-venlig version af C-vitamin) tages to gange dagligt er et sikkert niveau for fleste kvinder.

E-vitamin

E-vitaminmangel kan bidrage til lav skjoldbruskkirtel niveauer, anæmi og depression. Som en fedtopløselige antioxidant kræves for et sundt immunsystem, kan E-vitamin, taget på 400 IU (interne enheder) dagligt, hjælpe med at forhindre brystkræft, makuladegeneration og grå stær. Vitamin E er også gavnlig for huden, da det bidrager til at øge en kvindes modstand mod UV-stråler.

Calcium

For at forebygge knogleskørhed, er det foreslået at kvinder motionerer regelmæssigt og sikre, at de får nok calcium. Efter overgangsalderen, kvinders at opleve knogletab på cirka to til tre procent om året. Derfor, at du har mere fintmasket knogler i din 30s kan reducere risikoen for at udvikle knogleskørhed senere i livet. Kvinder i deres 30s bør stræbe efter at opnå en daglig dosis af 1200 mg calcium, helst i form af calciumcitrat, der er mere let absorberes af kroppen.

D-vitamin

D-vitamin hjælper med calcium absorption og er afgørende for tætheden af knoglerne samt være nødvendigt for et stærkt immunsystem. For kvinder, der ikke modtager 15 til 20 minutter af ufiltreret sollys om dagen, eller der tilbringer størstedelen af deres tid indendørs, har det generelt anbefales for at supplere med 200 til 400 IU dagligt af D-vitamin at forsikre du modtager nok af dette vigtige næringsstof.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com