Den bedste måde at sænke kolesterol

12/27/2013 by admin

Der er en bred misforståelse at alle kolesterol er skadelige for kroppen, men kolesterol faktisk spiller en integrerende rolle i vores sundhed. Der er to typer af kolesterol: LDL og HDL. Ifølge WebMD.com, er LDL det dårlige kolesterol, der tilstopper arterier, mens HDL, det gode kolesterol, hjælper med at cirkulere blod.

Det dårlige kolesterol kommer hovedsageligt fra at spise fede, fedtet fødevarer, som også kan forårsage sundhedsproblemer som forhøjet blodtryk, diabetes og hjertesygdomme. Der er flere måder at sænke dårligt kolesterol. En sund kost, motion, vægttab og endda nogle medikamenter støtte i faldende LDL.

Ordentlig kost

Opretholde en daglig nærende kost til at sænke dit kolesteroltal. Grøntsager, frugter, magert kød og protein er godt for hjertet. Dette betyder ikke, du kan slugten på disse fødevarer; spise i moderation.

Undgå at spise fødevarer som småkager, kager, højt fedtindhold mejeriprodukter og kartoffel chips. Købe snacks, der er sund: jordnødder, kiks, yoghurt og protein barer. Også, undgå alkoholiske drikkevarer, der indeholder en masse sukker. Det er okay at have slik og desserter undertiden, men gør ikke gøre opfedning fødevarer en del af din daglige retter.

Motion

Opretholde en konsekvent træning regime, der vil hjælpe din puls. Har til formål at træne mindst to gange om ugen. Find et fitnesscenter med en bred vifte af udstyr og faciliteter. Konsultere en træner, hvis du føler du har brug for vejledning. Engagere sig mere i fysiske aktiviteter, som du kan lide. Svømning, basketball, løb og baseball er alle sjove aktiviteter til at udføre, der vil hjælpe dig med at forbrænde kalorier. Så længe du arbejder op en sved i din aktivitet bør du være okay. Det er en god ide at købe en skridttæller, der vil registrere antallet af skridt du tager dagligt. Denne måde du kan notere dine fremskridt.

Medicin

Konsultere din læge før du tager nogen medicin til at hjælpe dig med at sænke dit kolesteroltal. Mere end sandsynligt, hvis du har en kombination af højt kolesteroltal og hjertesygdomme eller diabetes din læge vil ordinere medicin. Statiner, Ezetimibe, niacin, galdesyre harpiks og fibrater er fælles kolesterol-sænkende medicin. Statiner er det typisk det første valg. Denne medicin blokerer enzymer, der støtte til at skabe dårlige kolesterol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com