Hvordan til at tabe med en mave bælte

02/17/2010 by admin

Fedme er et stigende sundhedsproblem i dette land, er den virkelige udfordring til at bestemme, hvilke af de talrige vægt tab enheder har legitime krav. Selvom vægt tab bælter bliver mere populært, kommer kun iført et bælte ikke til at forårsage pounds til at komme ud. Alligevel kan der være nogle sandheden i de påstande, at disse enheder kan hjælpe dig med at tabe. Ligesom enhver anden vægttab program skal du sætte rimelige mål, som omfatter forstå de fysiologiske processer af hvordan vægttab opstår.

Instruktioner

• Bære bælte hver dag, mens du udfører fysiske aktiviteter, der normalt brænde kalorier. Nogle stilarter af vægt tab bælter er designet til at tilføje vægte omkring din talje, hvilket giver dig en bedre aerob træning som du walk, klatre trapper eller skubbe støvsugeren. Motion af at gå med disse vægte omkring dine hofter formodes at simulere bevægelse af en benpres med lignende resultater. Iført bæltet kan faktisk bidrage til at opbygge muskelmasse, som forbrænde fedt.

• Øge blodcirkulationen til problemområder som talje, abs, lår og hofter. Visse vægt tab bælter har varme puder, der afspejler kropsvarme, forårsager en stigning i kropstemperaturen. Blodkar spile, som fedt-og muskelvæv få varmere. Stofskiftet stiger, brænde flere kalorier. Dette er vigtigt, fordi når kroppen temperaturen er lav, din krop begynder at lagre fedt som en måde at hæve temperaturen.

• Sender små elektriske impulser til mavemusklerne. Disse typer af vægt tab bælter er designet til at stimulere musklerne i meget på samme måde som motion. Processen er lig hvordan kroppens egen elektriske strømme stimulere motoriske nerver, som reagerer ved at forårsage en muskel til kontrakt. Målet er det samme---flytte muskler til at brænde kalorier.

• Stop disse sult kvaler. Der er vægt tab bælter på markedet, der sender elektriske impulser, som formodes for at blokere de meddelelser, der fortæller din hjerne, du er sulten. Som et resultat, spiser du mindre. Disse samme impulser er også hævdet for at reducere mavesyren udskilles til maven, bremse fordøjelse og giver dig til at føle fuld længere.

Tips & advarsler

  • Bemærk venligst at vægt tab enheder som disse bør ikke anvendes uden at spørge rådgivning fra din læge. Før herunder en mave bælte som en del af dit vægttab program, sørge for, at du ikke sætter dit helbred på spil. Bælter, der producerer elektriske impulser kan forårsage en prikkende fornemmelse på huden.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com