Ernæringsmæssige oplysninger for Røde Hummer

05/06/2014 by admin

Seafood restaurantkæde rød hummer har ernæringsmæssige oplysninger om sine retter eller fødevarer på sin hjemmeside. Det kan være fundet under afsnittet "Seafood & Sundhed", samt downloades som en PDF-fil.

Kriterier

Maden serveres i rød hummer restauranter er lagt ud på en måde, der kan aktivere du bestemme, hvor mange kalorier, fedt, natrium eller kulhydrater hver fødevare har.

Typer af menuer

Menuerne består hovedsageligt af frokost og middag retter med ernæringsmæssige oplysninger fås også for restaurantkæde desserter og drikkevarer.

Sundeste Foods

Salater og supper, gennemsnitligt, tendens til at være de mest nærende elementer i menuen rød hummer. Men antallet af kalorier og fedt kan øge, hvis disse elementer er spist som side ordrer eller indgår i en kombination af andre fødevarer.

Mindst sunde fødevarer

Stegt kød eller stegt-baserede måltider tendens til at være de mindst sunde fødevarer, der kan bestilles i rød hummer, er særlig høj i fedt. Nogle af kombinationerne af fisk og skaldyr indeholder mere end 1.000 kalorier og 2.000 gram natrium.

Desserter og Drinks

Blandt de fem desserter indeholder New York Style cheesecake med jordbær færrest kalorier, fedt og kulhydrater, mens chokolade bølge kage er den mindste sund af flok. For de pågældende om sukker, spring springvand og frosne drikkevarer samt limonade, til fordel for kost sodavand og spiritus. Vin og øl er middling alternativer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com