Hvordan til at genkende symptomerne på epilepsi

06/17/2014 by admin

Hvordan til at genkende symptomerne på epilepsi

Epilepsi er en sygdom, der forårsager afbrydelser i de normale elektriske impulser for hjernefunktion. Pludselig og intens byger af elektrisk energi i hjernen udløse epileptiske anfald. Det anslås, at mere end 3 millioner mennesker i USA har epilepsi. Det påvirker mennesker i alle aldre, racer og etniske grupper. I fleste mennesker med epilepsi, kan blive peget på ingen enkelt årsag.

Instruktioner

Genkende disse symptomer

• Bemærk at epileptiske anfald er identificeret ved et skift i bevidsthed, bevidsthed eller adfærd. I en tonisk-kloniske anfald, kan personen græde før oplever kramper eller spasmer. De kan også opleve hurtige, rykvise bevægelser, overfladisk vejrtrækning og sommetider, tab af blære eller tarm kontrol.

• Ur til pludselige ændringer i muskeltonus. Nogle anfald forårsage fuldstændige sammenbrud. Kaldet atoniske anfald, de opstår pludseligt og uden varsel, og øge risikoen for skade fra faldende.

• Observere unresponsive eller fortumlet adfærd. Personen, der forbliver bevidst, men kan vises søvnig eller bedøvet, og ofte reagerer ikke på hvad der foregår omkring hende under et komplekse delvise anfald.

• Være alert for en tom, glasagtig stare, læbe-afklapsning eller arm bevægelser, som er karakteristiske for fravær anfald. Familiemedlemmer, personer med epilepsi, og lejlighedsvis selv behandlere genkender ikke at disse symptomer er forbundet med epilepsi.

• Vide, at selv efter en beslaglæggelse slutter, personen har brug for tid til at komme. Et epileptisk anfald varer normalt 1-2 minutter. Efter en beslaglæggelse, en person kan føle sig forvirret, desorienteret eller irritabel.

• Erkende, at en enkelt, isoleret beslaglæggelse kan skyldes ekstrem høj feber eller alkohol tilbagetrækning, og er ikke betragtes som epilepsi, hvis en anden beslaglæggelse ikke opstår.

Tips & advarsler

  • Søge en læge hjælp lige med det samme når du har mistanke om symptomerne på epilepsi. Mens der ikke er endnu en kur, kan epilepsi forvaltes effektivt til at hjælpe dig leve et produktivt liv.
  • Hvis du er til stede mens nogen er at have et epileptisk anfald, Sørg for at bevare roen og sætte noget flade og bløde under personens hoved. Aldrig, under nogen omstændigheder bør du forsøge at tøjle personen. Du bør også aldrig lade personen alene, som gør så kunne føre til uoprettelig skade, eller endog døden.
  • Aldrig undgå tegn af epilepsi. Tilbagevendende anfald kan alvorligt påvirke din livskvalitet og kan endda føre til permanent hjerneskade.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com