Hvordan til at genkende symptomer på Perimenopause

08/17/2013 by admin

Perimenopause er kendt som tiden før faktiske overgangsalderen indtræffer. Det kan starte så tidligt som en kvindes slutningen af trediverne. Overgangsalderen siges at have fundet sted, når en kvinde har gået et år uden en menstruation. Perimenopause kan sidste to til otte år og et væld af symptomer kan eller ikke kan forekomme. Her er hvordan at genkende symptomer på perimenopause.

Instruktioner

Hvordan til at genkende symptomer på Perimenopause

• Spor din menstruation. Ændringer i din cyklus kan være et tegn på perimenopause. Nogle kvinder kan springe deres menstruation, mens andre oplever en forskel i deres perioder. Disse forskelle kan omfatte alt fra tungere perioder, lysere perioder, længere eller kortere perioder. Det er altid en god idé at drøfte enhver betydelig ændring, du oplever med din læge.

• Rapport til din læge enhver søvnbesvær, du har. Søvnløshed er et symptom på perimenopause, der kan forårsage kvinden oplever det at blive påvirket af manglen søvn. Dette symptom kan være mild, men du og din læge kan diskutere indstillinger der er tilgængelige til at gøre din søvn problemer mindre generende.

• Fortæl din læge om eventuelle ændringer, du oplever med din hjerterytme, såsom uregelmæssig hjerterytme eller en hurtig hjerterytme. Hjertebanken er et symptom, men kan også være et tegn på en anden medicinsk problem. Sørg for din læge er opmærksom på eventuelle ændringer, du bemærker med din hjerterytme. At kende kan hjælpe ham med at fastslå årsagen til ændringen i din hjerterytme.

• Nævne at jeres læge nogen følelser af depression, bekymring, angst eller andre følelsesmæssige ændringer. Dette er et tegn på perimenopause. Igen, disse symptomer kan behandles og der er ingen grund til at lide alene. Tal med din læge, så hun kan hjælpe dig vide, hvad dine muligheder er til behandling.

• Oplyse din læge om eventuelle vaginal tørhed du oplever. Andre tilstande kan forårsage dette, men det er også et symptom på perimenopause. Rådgive din læge om alle symptomer vil hjælpe ham i diagnosticering af dig, samt gør noget for at hjælpe med at lindre dine symptom.

• Tale med din læge om enhver hedeture eller hovedpine du kan opleve. Selv om disse er kendt som symptomer på overgangsalderen, de kan forekomme i løbet perimenopause, og mens du stadig oplever en menstruationscyklus, selv om det er uregelmæssig. Der er indstillinger tilgængelige til at lindre disse symptomer, så hvis de er generende, de bør drøftes med din læge.

Tips & advarsler

  • At holde en åben linje for kommunikation med din sundhedspleje udbyder er den vigtigste ting du kan gøre for dit helbred. Altid indberette symptomer du erfaring med din læge--selv om de kan synes mild eller ubetydeligt til dig. Lad din læge afgøre hvilke symptomer kræver behandling og hvilke ikke.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com