Sådan får du hjælp til CPAP

08/13/2013 by admin

Sådan får du hjælp til CPAP

Kontinuerlig positiv luftvejs tryk (CPAP) terapi er en almindeligt ordineret behandling for obstruktiv søvnapnø. Det virker ved at presse de øvre luftveje, således at halsen ikke kan blive blokeret vejrtrækning under søvn. CPAP terapi er effektiv, men det tager nogle at vænne sig til. Heldigvis er der flere kilder til at henvende sig til få hjælp, når du starter CPAP behandling.

Instruktioner

• Ring din respiratorisk terapeut. Din terapeut (den person, der i første omgang demonstreret og monteret CPAP udstyret) er i den bedste position til at vide om din bestemt therapy behov, samt ins og outs af CPAP udstyret. Hvis nødvendigt, din terapeut kan planlægge en aftale for at give dig hands-on træning eller undersøge din CPAP maskine og dets indstillinger.

• Kontrollér producentens websted. Alle store CPAP producenter vedligeholde brugerdokumentation til alle deres enheder online, som omfatter en trinvis vejledning, ofte stillede spørgsmål og fejlfinding guider. Mange også giver dig mulighed at stille spørgsmål af teknisk hjælp repræsentanter højre online.

• Deltag en CPAP støttegruppe. Mange sygehuse,--især dem med søvn Centre--sponsor grupper i hvilke CPAP patenter kan dele tips og information om behandling. Ofte, er disse grupper lettet af medicinsk personale, der også kan besvare dine spørgsmål.

• Besøge hjemmesiden for den amerikanske søvnapnø forening (-sleepapnea.org). Det tilbyder rigdom af oplysninger søvnapnø, CPAP behandling, de forskellige typer af CPAP enheder og masker, og hvordan du justerer at sove med et CPAP. Du kan deltage i diskussionsfora at stille spørgsmål og få råd fra andre søvnapnø patienter.

Tips & advarsler

  • Der er mange løsninger til CPAP problemer end stoppe terapi eller at få nyt udstyr. Erfarne CPAP brugere er glade for at dele disse tips og tricks i mange CPAP fora på internettet.
  • Obstruktiv søvnapnø har været forbundet med slagtilfælde, hjerteanfald, hypertension og trafik dødsulykker. Det er vigtigt at bo hos din læge behandlingsregime.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com