HGH cyklus i Bodybuilding

09/05/2013 by admin

Humant væksthormon er et stof, der er frigivet naturligt i kroppen ved hypofysen. Det er hovedsagelig ansvarlige for korrekt vækst af væv, protein opdeling og fedt udnyttelse. Med hensyn til bodybuilding bruges det af mange bodybuildere som en måde hen til skaffe masse og få en "rippet" look, når de konkurrerer.

Historie

Humant væksthormon blev oprindeligt designet i 1920-erne at hjælpe børn, der havde hæmmet i deres vækst. Hypofyse af kadavere var jorden op og injiceres i disse børn, som førte til normal vækst. Det har siden udviklet sig til et stof, der anvendes til at miste vægt, bremse aldringsprocessen og for det meste for muskelopbygning.

Funktion

Den vigtigste funktion af cykling humant væksthormon i bodybuilding er at øge antallet af celler i kroppen, som indeholder skeletmuskulatur. Det øger også hastigheden af proteinsyntesen og transport af aminosyrer. Alt dette fører til fedt tab og muskel gevinst.

Tidsramme

Den gennemsnitlige cyklus af HGH er 5 til 8 måneder med 1 til 2 daglige injektioner. For denne periode, er det normalt bruges 7 dage om ugen, så tilspidset til enten en 5 på 2 fridage eller en 6 på en fridag tidsplan. Det har en holdbarhed på omkring 30 til 45 minutter og peak blod koncentrationer i kroppen er anerkendt omkring 2-6 timer efter injektion. Til hurtig fedttab anvendes normalt en cyklus på 4 uger.

Funktioner

Humant væksthormon består af en kæde af 191 aminosyrer. Det er mest effektiv, når cyklede med andre andre stoffer såsom thyreoideahormoner, insulin og androgener. Det er også målbart med en urintest, hvilket er grunden til det er begunstiget af mange atleter og bodybuildere. Det øger også kroppen fedt tab gennem en proces kaldet triglycerid hydrolyse.

Størrelse

Mængden af HGH at tage varierer. Det virkelig alle afhænger af enkelt. For anti aging og fedt metabolisme, 2 til 3 IUs om dagen bruges generelt og til betydeligt øge lean muskel masse og krop sammensætning, et minimum af 4 til 8 IUs er taget. For de største anabolske resultater er det ikke ualmindeligt at tage beløb så højt som 10 og 12 IUs pr. dag.

Overvejelser

Når du cykling med humant væksthormon, er den bedste tilgang til at tage start ud med en lav dosis og arbejde din vej op til din ønskede mængde. Dette vil hjælpe kroppen tilpasse sig og justere langsomt i stedet for at blive chokeret over en stor mængde lige fra starten. En anden ting at tage i betragtning, er omkostningerne. Humant væksthormon er ikke billige. En daglig dosering kan spænder overalt fra $75 til $150.

Advarsel

At tage for meget HGH kan komme med nogle invaliderende og uønskede bivirkninger. Det kan forårsage ømme led, oppustethed, udvidelsen af organerne og en tilstand kendt som akromegali. Dette kendetegnes ved en udvidelse af fødder, hænder, kæbe, pande og albuer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com