Virkninger af rygning på miljøet

09/13/2013 by admin

Tredive procent af den amerikanske befolkning er rygere. I andre lande, især udviklingslande, er denne procentdel meget højere. Mens de fleste mennesker er klar over den skade, som rygning gør til deres krop, er kun få klar over de virkninger, som rygning har på miljøet. Nedenfor er et par af de vigtigste måder for cigaretter og produktion af tobak skade det miljø, vi lever i.

Luftforurening

Omkring 4.000 kemikalier anvendt i fremstillede cigaretter er frigivet i luften når en cigaret er brændt, og i mindre grad, når en ryger udånder.

Vandforurening

Cigaretskod og filtre gøre nemt deres vej til åer, floder og søer, hvor de kan tilstoppe vand indtag og forurene vandet, da de nedbrydes. Derudover giftstoffer fra cigaretskod kan sive ned i grundvandet.

Kuld og jord nedbrydning

I 2007 var den nummer et affald fundet i Fællesskabet beach fejer i USA cigaretskod. Disse skod udvaskes giftstoffer i jordbunden, og er fejl som fødevarer af fugle.

Pesticider og tobak

Tobak er en af de største salgsafgrøder i USA og rækker sjette blandt alle landbrug for pesticider anvendes per hektar. Disse pesticider ender i jord og vand, og alle 13 store pesticider på tobak har vist sig at have nogle negative virkninger på mennesker og dyr.

Rygning og brand

Cigaretter og uforsigtig rygning er den største årsag til skov og hjem brande. Skov og hjem brande frigive en masse forurening til atmosfæren hver år, inklusiv plante toksiner og dioxiner fra brændende plastprodukter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com