Sådan Treat underaktiv skjoldbruskkirtlen med T3

02/22/2010 by admin

Sådan Treat underaktiv skjoldbruskkirtlen med T3

Din skjoldbruskkirtlen er en lille kirtel placeret i bunden af forreste del af halsen. En underaktiv skjoldbruskkirtlen kaldes Hypothyroide og kan behandles på flere måder. Symptomer på en langsom skjoldbruskkirtlen kan være humørsvingninger, vægtøgning, træthed, hårtab, søvnløshed, forstoppelse, kraftige menstruationer og langsom puls. Behandling af en skjoldbruskkirtlen med T3 er sikker og effektiv, når den korrekt fastsatte beløb er finjusteret. Denne artikel vil hjælpe dig i gang.

Instruktioner

• Afgøre, du er virkelig Hypothyroide. Diagnosticere en langsom skjoldbruskkirtlen er udført af en læge med blodprøver og evaluering af symptomer. Blodprøver omfatter kontrol af thyreoidea stimulerende hormon (TSH), T3 og T4 skjoldbruskkirtelhormon niveauer. Mange læger nu tjekke for problemer med skjoldbruskkirtlen ved hjælp af en gratis (uforpligtende) T3 og gratis T4 test. At få en præcis diagnose kan være udfordrende, så sørg for din sundhed praktiserende læge bruger den nyeste anbefalede intervaller og tester gratis T3.

• Brug den rigtige form og mængden af T3. Behandling for problemer med skjoldbruskkirtlen kommer i tre forskellige typer. Recept syntetiske skjoldbruskkirtlen, recept naturlige thyroid og over-the-counter svage former for naturlige thyroid. Den form, du bruger, afhænger af sværhedsgraden af din hypothyroidisme og person præference.

• Tage T3 som syntetisk svarer til hormonet, som i recept Cytomel. Denne medicin forårsager de samme processer i kroppen som hvis skjoldbruskkirtlen til at producere T3 hormon. De mest almindeligt ordineret skjoldbruskkirtelhormon, Synthroid (levothyroxin), indeholder kun T4. Mange læger tror fejlagtigt at Synthroid indeholder T3; Det er vigtigt at arbejde med en læge, der forstår forskellen. Thyroid-info.com has a list of experienced physicians who prescribe both T3 and T4.

• Prøv en naturlig version af en T3 indeholdende recept, såsom kampvogne eller NT (naturlige Thyroid). Begge af disse medikamenter indeholder både T3 og T4 og er kun tilgængelige via foreskrevne doser opnås gennem et apotek. De bør ikke forveksles med glandulær koncentrater eller skjoldbruskkirtlen formler, der er solgt i naturlige fødevarebutikker.Den mest almindelige startdosis til rustning er ideelt 45 milligram (mg) taget to gange om dagen, én gang efter morgenmaden og en gang efter middagen. At tage det efter måltider også hjælper med at reducere stabilitet af blodet af T3.

• Overvåge din hormonniveauer regelmæssigt for at sikre T3 du tager er passende. Gratis T3 og gratis T4 niveauer bør kontrolleres hver måned--- og hormonbehandling justeret indtil gratis T3 og gratis T4 niveauer er i de specifikke niveauer lægen ønsker at opnå. Når niveauet er stabil, kan overvågning gøres en gang om året.

Tips & advarsler

  • Start langsom. Det er bedre at tage lavere doser af thyreoideahormoner og øge efter behov.
  • Ubehandlet skjoldbruskkirtlen kan forårsage mange sundhedsproblemer, herunder hjerte, infertilitet, følelsesmæssige forstyrrelser og endda fosterskader. Hvis du har mistanke om du har hypothyreoidisme, søge hjælp fra en erfaren sundhedspleje praktiserende læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com