Sådan Stay tynd i løbet af ferien

03/09/2010 by admin

Sådan Stay tynd i løbet af ferien

Feriesæsonen er sjov og festlig men også travlt og hektisk. Der er gaver til at købe, træer til at dekorere og folk til at besøge. Fra ferie cookies og desserter til fyldet og småretter og alle de lækre snacks i mellem, kan ferien være den værste tid til at se ens vægt. Her er nogle tips til at hjælpe dig forblive tynd i løbet af ferien.

Instruktioner

• Holde en regelmæssig måltid tidsplan. De fleste af os har overbelastet tidsplaner i løbet af ferien på grund af gave shopping, arbejdsplaner og rejser. Men ikke at gøre tid til at spise eller vente, indtil du er udhungrede kunne føre dig til at ty til usunde fastfood eller at spise mere end nødvendigt. Opretholde en regelmæssig måltid tidsplan med tid til morgenmad, frokost og middag og planlægge din ekstra aktiviteter omkring disse tider; du vil være mere tilbøjelige til at opretholde sunde spisevaner, og du vil have mere energi.

• Planlægge for parterne. Der er en tommelfingerregel blandt dieters at du bør aldrig købmandsbutik på tom mave, fordi du vil blive fristet til at købe junk fødevarer, der er dårligt for dig. Gælder dette princip for feriesæsonen og undgå at deltage i fester og funktioner på en tom mave som dette vil efterlade dig mere modtagelige for fristelsen i form af sukkerholdige slik og bountiful buffeter. Mens få klar til at gå, spise en lille snack som nogle grøntsager eller en granola bar til at hjælpe til at dæmpe appetitten.

• Praksis moderation. Der er ingen grund til at helt nægte dig selv af ferie godbidder så længe du husker at nyde dem i moderate mængder. Bare fordi der er en buffet til en fest betyder du nødt til at gøre tre ture. Hvis der er ti slags ferie cookies lagt ud, vælge to eller tre former, spise en af hver og lad resten alene. Moderation vil tillade dig at nyde ferie godbidder uden at gøre skade på din talje.

• Gøre tid til at udøve. Daglig motion og fysisk aktivitet er en fantastisk måde at bidrage til bekæmpelsen af disse ekstra ferie kalorier. Tage hunden til en tur i sneen, gå slæde, bygge en snemand med børnene eller gå skøjteløb.

• Undgå alkohol. Alkoholiske drikkevarer er fuld af tomme kalorier og kan forårsage oppustethed. Et glas vin til middag eller til at ringe i det nye år er fint, men holde din indtagelse af alkohol i moderate mængder som din fødeindtagelse for at undgå at ekstra vægtforøgelse.

• Cook sundt. Mange ferie opskrifter, som er blevet overleveret gennem generationer kan gøres meget sundere med nogle ændringer. Udveksle tunge fløde i desserter for mælk, bruge margarine i stedet for svinefedt eller smør og sukker erstatninger eller sænkning sukkerindhold.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com