Hvordan man Juice citroner for en Juice kost

03/10/2010 by admin

Hvordan man Juice citroner for en Juice kost

Når du følger en juice kost, er en af de primære grundsætninger af ordningen at saft bruges til kosten frisk presset eller udvindes. Frisk juice indeholder levende enzymer, der er afgørende for menneskers sundhed. Citroner er usædvanlig høj i C-vitamin, et antioxidant, som beskytter vores krop mod cellulære skader og øger immunitet. Enzymer, som antioxidanter, der ledsager dem, er ønsket for deres helbredende egenskaber. Når manuelt saftpresning citroner, er ved hjælp af den korrekte teknik vigtigt, således at den maksimale mængde saft kan udvindes fra hver enkelt på kortest tid.

Instruktioner

• Anbring citroner at være juiced på en tabel eller køkkenbordet en time eller to, før de bliver brugt. Dette vil gøre det muligt for dem at nå stuetemperatur. Citroner, ikke der er for koldt vil give mere af deres saft.

• Tag en citron og placere det vandret på køkkenbordet eller tabel med din hule hånd over den.

• Anvende mindre nedadgående pres, som du ruller citron frem på tælleren 3 til 4 inches, derefter bagud 3-4 inches. Gentag denne bevægelse 10 til 12 gange hurtigt. Du skal føle den citron blødgøre som dens papirmasse og inderste fibre begynder at bryde.

• Brug en skarp kniv til at skære lodret gennem midten af citron. Fatte en halv citron, og vend det, så at de klip, åbne ende vender nedad. Tryk på midten af den afskårne ende ned på en manuel saftpresser hævet midtpunkt og klemme som du rotere citron halvdelen til venstre og derefter til højre. Juice, papirmasse og frø fra citron bør hældes i den nederste del af saftpresser.

• Gentag trin 2 til 4 med den anden halvdel af citron og med de resterende citroner indtil så meget saft som ønsket er opnået. Placere en si over en kop eller skål. Hæld juice, papirmasse og frø fra saftpresser i sien, så den eneste klare saft løber ind i kop eller skål. Kassér papirmasse og frø.

Tips & advarsler

  • Når rullende citron under din håndflade, undgå at bruge så meget pres, at citronen brister åbne under din hånd. Dette vil kun spilde den saft, som du forsøger at indsamle.
  • Overholde de sædvanlige sikkerhedsforanstaltninger ved brug af skarpe knive. Citronsaft er særlig smertefuldt at friske sår.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com