Kendetegn for Albino børn

03/12/2010 by admin

Kendetegn for Albino børn

Albinisme er en genetisk lidelse, der hæmmer menneskers hud fra at producere melanin. Albinisme er til stede fra fødslen, og selv om det har tendens til at køre i familier, sygdommen er ikke smitsom. Albino børn har de samme følelsesmæssige, mentale og sociale kapaciteter som deres jævnaldrende. Albinisme påvirker ikke samlede hjernens udvikling, og mange albinoer kan leve meget funktionelle, normal livsstil. Identificere karakteristika af albinisme i børn er primært fysiske.

Bleg hud

På grund af melanin i deres organer har albino børn typisk meget mælkeagtig eller gennemskinnelig hud. Disse børn er generelt i stand til at tan, men vil brænde nemt efter selv en minimal eksponering for solen. Det er vigtigt at forstå, at bare fordi dit barn har meget lys hud, det ikke betyder, han har albinisme. Uden en diagnose, kan det være meget vanskeligt at skelne mellem børn med naturligt bleg hud og dem med albinisme.

Lyst hår

Børn med albinisme har normalt enten meget lys, hvid eller farveløs hår. Dog betyder en fair hår ikke nødvendigvis albinisme. Som med hud tone, kan det være vanskeligt at afgøre, om dit barns hår farvning er simpelthen lys eller hvis det er resultatet af albinisme. Mange albinoer er aldrig blevet diagnosticeret, fordi deres hår og hud toner, selvom bleg, er godt inden for normal rækkevidde.

Øjenfarve

Selv om albino børn forventes traditionelt at have røde eller violette øjne, er det ikke altid tilfældet. Faktisk har størstedelen af albinoer enten lys blå eller grå øjne. Nogle kan endda have brune eller nøddebrun øjne. Hvis du bemærker, at dit barn har røde eller violette øjne, så hun kan have albinisme. Dog normalt betyder farvede øjne ikke automatisk tilstedeværelsen af albinisme.

Dårligt syn.

Alle albino børn har mindst en vis grad af synstab. Dette kan variere fra let og correctable til juridiske blindhed. En albino barns øjne kan også flytte i usædvanlige mønstre, der omfatter passage og spjætter. Manglen på melanin i en albino krop hæmmer dem fra formning visuelle nervebaner. De visuelle problemer forbundet med albinisme udgør den største hurdle at normal udvikling og læring.

Associerede vanskeligheder

De mange typer af albinisme manifestere sig forskelligt. Selv om fleste albino børn har ingen reelle vanskeligheder uden for deres vision, kan nogle har hørelse eller vejrtrækningsproblemer som følge af den særlige form for albinisme de har.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com