Tegn & symptomer for at have et mavesår

10/12/2016 by admin

Påvirker næsten 10 procent af amerikanerne på et tidspunkt i deres liv, ifølge Mayo Clinic, kan mavesår være smertefulde og afbryde sleep. Mavesår, som forekommer i maven, er også kendt som mavesår. Mavesår, karakteriseret ved åbne sår på indersiden foring af maven, producere bestemte tegn og symptomer, der kan vurderes og kontrolleres ved fysisk undersøgelse og prøvning.

Fysiske indikatorer

Blandt de mest almindelige symptomer er brændende smerte. Denne smerte er på grund af maven syre forstyrre området sår, og det kan normalt mærkes overalt fra navlen til brystbenet. Den brændende fornemmelse kan vare alt fra et par minutter til et par timer og kan blive værre, når maven er tom. Flare-ups kan ofte opstår om natten og også komme og gå hele dagen eller hver par dage. Mere alvorlige indikatorer for et mavesår omfatter opkastning blod, afføring, der er sort eller Bie og indeholder mørke blod, kvalme og vægt tab. Enhver indikator eller symptom på et mavesår bør drøftes med og vurderet af en læge.

Diagnostisk tegn

Læger mener, at synderen af mavesår skal H. pylori bakterier. Denne bakterier opflammer foring af maven og resulterer i produktionen af mavesår. Blodprøver og afføring tests kan anvendes til at bestemme, hvis bakterier er til stede. Tilstedeværelsen af H. pylori tyder på et sår kan være årsag til en patienter symptomer, selv om yderligere undersøgelser kan være nødvendige for at bestemme graden. Under en øvre mave X-ray, vil patienter sluge en hvid barium blanding, der synliggør sår til læger. Hvis et sår er til stede eller er mistænkt, din læge kan anmode om en endoskopi yderligere vurdering.

Behandling

Valg af livsstil såsom regelmæssig brug af smertestillende midler, rygning og overdreven indtagelse af alkohol kan alle bidrage til og forværre symptomerne på mavesår. Over-the-counter antacids kan hjælpe med at lindre den brændende smerter forbundet med mavesår, men lindring kan være midlertidige. Din læge vil forsøge en kombination af antibiotika, syre blockers og antacida for at dræbe bakterier og forlænge lindring af brændende smerte ofte forbundet med mavesår. Kun alvorlige tilfælde, der ikke reagerer godt på aggressive behandling kræver operation.

Tegn på komplikationer

Når sår er venstre ubehandlet, komplikationer kan opstå der kan producere yderligere tegn og symptomer. Disse tegn kan omfatte synkebesvær mad, opkastning og vægt tab som følge af arvæv blokere passagen til maven. Yderligere komplikationer omfatter indre blødninger og maveinfektion, skyldes mavesår spise et hul i maven foring og inficere mave hulrum.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com