Naturlægemidler behandlinger for inkontinens

03/19/2014 by admin

Inkontinens er ufrivillig udtømning af kropsvæsker. Urininkontinens er en almindelig form for inkontinens, der berører mere end 12 millioner amerikanere, og der sker, når urinen er ukontrollabelt udledes fra blæren. Der er flere årsager til inkontinens som diabetes, fedme, urinvejsinfektioner, svag blæren muskler og næsegrus problemer. Selv om der er traditionel medicin, at en sundhedsperson kan ordinere, har flere naturlægemidler vist sig at være effektiv.

Grøn te

Rig på antioxidanter, grøn te er en kraftfuld urtemedicin, der har flere sundhedsmæssige fordele. Grøn te kan bidrage til at forebygge hovedpine, højt kolesteroltal, infektioner, blærekræft, hjertesygdomme, tænderne og gigt. Ifølge University of Pittsburgh, den vigtigste ingrediens i grøn te, catchetin, beskytte hjælper med at blære celler fra betændelse. Blære betændelse kan føre til inkontinens og andre relaterede blære betingelser. University of Maryland Medical Center antyder, at tage 250 til 500 mg af grøn te i formen standardiseret ekstrakt dagligt.

Magnesium

Magnesium er et mineral, der giver en lang række vigtige sundhedsmæssige fordele såsom forebyggelse af kramper, nyresten, forstoppelse, hovedpine, osteoporose og inkontinens. Ifølge Bastyr Center for naturlig sundhed hjælper magnesium inkontinens syge ved at kontrollere spasmer og fremme muskel sundhed, hvilket igen kan forhindre ufrivillig blære lækage. Byens Bastyr foreslår at træffe 350 mg magnesium kosttilskud to gange om dagen. Flere fødevarer også indeholder en høj kilde til magnesium og bør integreres i din daglige kost. Eksempler er fuldkorn, fisk og bladgrøntsager.

Saw Palmetto

Saw palmetto er et naturlægemiddel plante hjemmehørende i Nordamerika, der har været brugt i århundreder til at hjælpe med at forhindre urinvejsinfektioner, næsegrus problemer, og kronisk hoste. Saw palmetto hjælper inkontinens ved at reducere 5-alfa reduktase, og aids i lindring af benign prostatahyperplasi, også kendt som BPH. Saw palmetto hjælper i behandling af almindelige bivirkninger af BPH såsom hyppige og ukontrollabel vandladning. Ifølge University of Maryland Medical Center, skal 160 mg standardiseret Savpalme tages to gange dagligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com