Sundhed flydende kost

02/20/2014 by admin

Sundhed flydende kost

Flydende kost kan have sundhedsmæssige fordele i visse situationer. Ifølge WebMd, kan patienter med Crohns sygdom, en lidelse, der forårsager betændelse i tarmene, give deres fordøjelsessystem en chance for at hvile i tilfælde af en opblussen. Selv om folk, der ønsker at tabe sig også bruge disse kostvaner, i nogle tilfælde mislykkes kostvaner fordi når de vender tilbage til fast føde de genvinde deres tidligere vægt. Derfor rådgiver hjemmesiden du ikke at vælge en for lav i kalorier. Men hver person er forskellige. Din læge og diætist kan arbejde sammen med dig at afgøre, hvilke flydende kost, hvis nogen, er rigtige for dig.

Klar væske kost

En klar væske kost består af væsker, der efterlader ingen nedbrudte rester i dine tarme. Ifølge Mayo Clinic hjemmeside, hvis du har visse fordøjelses problemer, kan din læge ordinere denne type kost. Han kan også direkte dig til at følge en ren flydende kost forud for operationen. Han kan beordre et regime før en procedure, såsom en koloskopi eller en fordøjelsessystem x-ray. Han kan også tyder sådan et regime, hvis du har kvalme, diarré, eller efter en kirurgisk procedure. Målet med en flydende diæt er at hjælpe dig med at vedligeholde hydrering og give natrium og kalium, to vigtige elektrolytter. En klar væske kost tillader dig at drikke lemonade, sportsdrikke, klart sodavand, honning eller plain gelatine, ifølge Mayo Clinic.

Juice faster

Flydende dieters bruge juice fastende for afgiftning og for vægt tab formål. Men som eneste kost hjemmeside forklarer, du er mest sandsynligt, at kun tabe væske, i stedet for faktiske kropsvægt. I denne type kost erstatte juice måltider. Det er i bedste fald en kortsigtet regime. Hjemmesiden anbefaler du ikke forfølger denne form for hurtig uden at tjekke med din læge. Derudover anbefaler webstedet ikke saftpresning dine frugter og grøntsager. Når du gør, fjerne du fiber og andre næringsstoffer, der var i at apple, orange eller vandmelon. Dette kunne resultere i en opbremsning af dit stofskifte, hvilket igen kunne reducere din energi.

Ryst kostvaner

Folk bruge nogle gange shake diæter, såsom supplerende protein drikke, for at erstatte solid mad ved måltider. I stedet, de drikke smoothies eller milkshakes, med intervaller på den dag, hvor de normalt ville spise måltider. Ifølge webstedet handicappede verden bruger folk normalt disse kostvaner hurtigt begynde at vægttab proces. En af ulemperne, er imidlertid at shakes kan indeholde en heftig mængde kalorier, afhængig af, hvis du selv laver ryster, og på hvilken slags mælk du bruger. Den handicappede verden hjemmeside anbefaler skummetmælk, som det indeholder kun omkring 80 kalorier en kop. Det er ikke en anbefalet langsigtede erstatning for en god gammeldags sundt måltid.

100 procent flydende Protein kost

En flydende protein kost af denne art kan omfatte shakes, men du kan også medtage supper, buddinger eller varme drikke. For at fastslå, om denne type kost, der omfatter total afholdenhed fra solid mad, er det rigtige for dig, konsultere en sundhedsprofessionel. Dette gælder især, hvis du lider af en kronisk tilstand, såsom diabetes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com