Hvordan man kan hjælpe børn med ulige

02/11/2014 by admin

Hvordan man kan hjælpe børn med ulige

Oppositionel trodsig uorden (ulige) er en psykisk lidelse, der påvirker børn og teenagere. Et barn med ulige er vedvarende trodsig mod autoritetsfigurer, ofte med negative følelser og store udbrud, spørgsmålstegn ved nogen myndighed, giver andre skylden for deres problemer og lidelse mange udbrud hele dagen. I et barn med ulige bliver hendes defiance så overvældende, at det griber ind i hendes evne til at gøre hverdagsopgaver som skolearbejde, eller endda nyde middag med familien. ULIGE kan diagnosticeres tidligt i nogle børn, som de kan udstille disse fortørnede symptomer i en ung alder uden forklaring.

Instruktioner

• Besøg din praktiserende læge. Din læge vil vurdere dit barns sundhed og situationen og være i stand til at parre dig med en rådgiver eller psykiater, der yderligere kan hjælpe dit barn.

• Gå med dit barn til den mentale sundhed udbyder og diskutere behandling. Inden denne ansættelse, gør en liste over du er hans symptomer. Også, holde en kladde med hans raserianfald, og når de opstår. Nedskrive alle væsentlige ting om hans medicinske historie, såvel som eventuelle spørgsmål, du ønsker at huske at spørge på udnævnelsen.

• Starter dit barn på regelmæssig terapi sessioner til at holde hende på en konstant spor til recovery. Din terapeut vil fortælle dig, hvor ofte han mener, at dit barn skal ses for at behandle hendes ulige.

• Aftal at starte forældre terapi for dig, med dit barns terapeut. Det er vigtigt at dit barns opsving, du udstyre dig selv med værktøjerne til følelsesmæssigt beskæftige sig med hans spørgsmål og viden om hvordan man bedre hjælpe ham. Overordnede terapi kan lære dig, hvad du skal gøre derhjemme.

• Vurdere om dit barn skal være på medicin for deres ulige. Dette gøres bedst med din læge og terapeut, og normalt de vil bringe det op først, hvis de mener, at medicin er nødvendig. I de fleste situationer anvendes medicin når ulige præsenterer sammen med en anden psykisk helbredsproblem.

• Holde med din regelmæssig terapi besøg, for dig og dit barn, og følge op med at foretage ændringer i hjemmet i overensstemmelse hermed. Dette omfatter ofte mere disciplin fra det overordnede objekt, og nogle afslappende øvelser for barnet, men der er en række andre ændringer, deres læge kan anbefale, afhængigt af din sag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com