Health Insurance & prænatal pleje

02/13/2010 by admin

Health Insurance & prænatal pleje

Sygesikringen giver typisk mange værdifulde fordele for gravide kvinder. Selvom sygeforsikringsydelser varierer efter planen, de fleste planer yde et vist niveau af prænatal pleje, og udnytter sundhedspleje fordele og tjenester er en måde at sikre den sundeste mulig graviditet. Søger tidlige prænatal pleje og lære, hvilke tjenester er dækket gennem sygeforsikringsydelser er en vigtig del af hver graviditet. Pasning af dit barn, før hun er født er den bedste gave du kan give hende.

Fordele

Sygesikring planer tilbyde varierende niveauer af fordele og tjenester for graviditet. Nogle sundhedsplaner specifikt udelukke graviditet eller anser det for en allerede eksisterende tilstand. Det er vigtigt at forstå, hvad er dækket gennem din sygeforsikring. Den bedste måde at afgøre, hvilke fordele tilbydes via en eksisterende sygeforsikring plan er at kalde tjenesten kundenummer oplysninger, normalt angivet på forsiden eller bagsiden af forsikringskortet. At vide, hvad er dækket inden de bliver gravide er den bedste måde til at planlægge den sundeste graviditet mulig.

Hvis du ikke har sygeforsikring, er Medicaid en stat-administreret program for familier med lav indkomst og enkeltpersoner. Det er føderalt finansieret og dækker mange sundhedsmæssige betingelser, herunder graviditet. Kvinder, der ikke har sygeforsikring og ikke kvalificere sig til Medicaid, ved henvendelse på hospitalet, hvor du planlægger at levere babyen og drøfte betalingsmuligheder og planer på forhånd.

Precertification

Mange planer kræver precertification, også kaldet precert, så snart du bekræfte en graviditet. Dette simpelthen anmeldende sygeforsikringsselskab af graviditeten, så det kan begynde processen med at registrere dig til fordele og eventuel levering af barnet. Selskabet vil indsamle generelle oplysninger og anslået leveringsdato. Din udbyders office kan håndtere denne precertification proces.

Prænatal rådgivning

De fleste forsikringsselskaber tilbyder prænatal rådgivning og uddannelse. Disse programmer tilbyder telefoniske samråd med sygeplejersker eller andre kvalificerede sundhedspleje associates. De hjælper gravide kvinder adgang fordele når det er nødvendigt, give uddannelse på prænatal pleje, vurdere de potentielle sundhedsrisici og koordinere med din læge for alle nødvendige tjenester. De giver oplysninger om sund ernæring, vægtkontrol, morgenkvalme, præmature arbejdskraft, levering og andre aspekter af graviditet.

Udbydere

At vælge en læge eller anden sundhedsperson er en vigtig del af graviditet erfaring. De fleste sygeforsikring planer tilbyde rabatter, når kvinder få sundhedspleje fra en angivet liste eller netværk af læger eller udbydere. De dækker en lavere procentdel af omkostningerne, når læger er valgt uden for dette netværk, og nogle planer omfatter ikke nogen tjenester, når ikke-godkendte udbydere er plejede. Det er afgørende at vide, om lægen er dækket af din forsikring plan, før du foretager dit første prænatale. Dette afgørende skridt vil spare dig masser af penge og frustration.

Postnatal pleje

Sygesikringen giver også vigtige fordele efter en baby er født. Disse fordele, omtales som postnatal pleje, omfatter nyfødte børnehave pleje, neonatal intensivafdeling og andre hospitalstjenester. Health insurance kan også dække programmer, som giver uddannelse og information om pleje af en nyfødt, såsom uddannelse og støtte til amning, skamferinger, umbilical snore, spædbarn badning og andre ansvarsområder. De ofte indeholder oplysninger om vaccinationer og omfatter en 24-timers antallet for nye mødre til at ringe med spørgsmål eller bekymringer om pleje af en nyfødt. At drage fordel af disse sygeforsikringsydelser, efter barnet er født vil støtte et sundt miljø for barnet og forældrene.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com