Hvordan at reparere elektriske kørestole

03/08/2014 by admin

Hvordan at reparere elektriske kørestole

En elektrisk kørestol er et vigtigt redskab for handicappede. I modsætning til en manuel kørestol, har en elektrisk kørestol motoriseret dele, der kan hjælpe nogen med de hårdeste handicap. På grund af deres nødvendighed og betydning, er rutinemæssig vedligeholdelse og reparationer nødvendige så elektrisk kørestol ejere kan opretholde en høj livskvalitet. Der er en række dele straks tjekke når en elektrisk kørestol begynder at funktionsfejl.

Instruktioner

• Flytte kørestolen til et tørt sted og tørre ned kørestol med en ren klud. Dette sikrer, at alle støv, snavs eller fugt fjernes fra stolen. Dette trin kan hjælpe med at reparere problemer med kørestol, da det kunne fjerne ethvert objekt eller objekter hindrer elektriske signaler.

• Se, om batteriet er fuldt opladet eller døde. Batterierne i en elektrisk kørestol er svarende til dem fundet i små motorer. Disse batterier kan oplades ved eksterne snore, men overarbejde de mister deres potens. Lejlighedsvis batteriudskiftning er nødvendig med elektriske kørestole så du altid har en klar udskiftningsbatteri.

• Test stolens styretøj styrer og hjul. Fysiske syltetøj kan forekomme med hjulene eller betjeningsindretninger nær armlæn. Dobbelt check at se, hvis alle switche kan flytte og hjulene kan bevæge sig i alle retninger. Hvis hjulene synes at mangle luft, skal du bruge en hjulet pumpe til at tilføje mere luft til dem.

• Sørg for alle møtrikker og bolte af stolen er intakt. Hvis nogen bolt synes løs, Spænd møtrikkerne med en skruenøgle.

• Check programmering af kørestolen. Højere end elektriske kørestole har computersoftware installeret for at maksimere kvaliteten for ejeren. Der kunne være en computer fejl eller glitch, der er at ændre specifikationerne for den elektriske kørestol ydeevne. Konsultere din instruktionsbog for yderligere detaljer.

• Kig på nogen synlige ledninger på tværs af kørestolen. Vejr og eksponering for elementerne, der kunne slitage på elektriske forbindelser, hvilket gør det vanskeligt for computer eller elektriske signaler at nå dele af stolen.

Tips & advarsler

  • Hvis du er alene og ikke kan udføre de opgaver, der er nævnt, skal du søge hjælp hos en slægtning, ven, nabo eller en reparatør til at fastsætte din elektrisk kørestol.
  • Kan ikke håndtere enhver rippede eller fuldt synlige ledninger uden for plast casingen. Hvis ledninger er blevet skåret, skal du søge hjælp hos en kørestol reparatør.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com