Hvordan man undgår en episiotomi under fødslen

11/28/2013 by admin

Hvordan man undgår en episiotomi under fødslen

Når en kvinde føder, lægger hendes barns hoved et stort pres på hendes mellemkødet, området mellem skeden og anus. Fødselshjælpere udføre nogle gange en procedure kaldet en episiotomi, hvor de gør et lille snit til at forstørre den vagina åbning for at give barnets hoved mere plads. Dette kan forhindre, at mellemkødet rive og fremskynde leveringen. Dog mange perineal tårer er meget mindre, og de kan ikke engang kræver nogen suturer, men episiotomi kræver altid Sting. En episiotomi kan øge en kvindes smerter efter levering og forlænge helingsprocessen efter fødslen.

Instruktioner

• Vælg en jordemoder som en fødsel omstilling i stedet for en læge, hvis din graviditet er betragtes som lav-risiko, og du skal ikke forvente nogen komplikationer under fødslen. Jordemødre udføre episiotomi sjældnere end læger, ifølge Brigham and Women's Hospital hjemmeside.

• Diskutere deres ønske om at undgå en episiotomi med din fødsel omstilling. Spørge hende, hvad du kan gøre for at reducere sandsynligheden for at kræve en episiotomi, og spørger hvad hun vil gøre under den fødende oparbejde at reducere behovet for en.

• Træne bækkenbunden massage begynder omkring seks uger før din termin. Sidde i en behagelig semi-tilbagelænet stilling med dine ben spredning. Bruge en personlige smøremiddel, E-vitamin olie eller olivenolie (åbner en ny flaske olivenolie til dette formål, ikke bruge halvtomme flaske i dit køkkenskab). Indsætte begge tommelfingre ind i din vagina, og skub helt ned og til siderne. Strækning indtil du føler en let brændende fornemmelse, men stop hvis du begynder at føle smerte. Næste, massage i bunden af din vagina frem og tilbage. Endelig, massage huden mellem din vagina og anus.

• Undgå brug af epidural anæstesi under fødslen, hvis du kan. Epidurals gør det vanskeligt at styre hvor hårdt du skubbe når fødslen og forhindre dig i at bruge positioner, der reducerer behovet for episiotomi under fødslen.

• Føder i en knælende eller hænder og knæ position, hvis du kan. Andre positioner, der kan reducere behovet for en episiotomi og risikoen for at rive omfatter en semi-liggende position, hugsiddende stilling eller side-liggende stilling. Disse positioner lægger mindre pres på mellemkødet end liggende på ryggen med fødderne.

• Tryk på en blid og kontrolleret måde under fødslen. I stedet for at holde din ånde og skubbe som længe og hårdt som du kan, holde vejrtrækning og tryk forsigtigt, når du føler behov for at skubbe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com