Hvad er negativ forlænget virkningerne af Ibuprofen?

12/16/2013 by admin

Hvad er negativ forlænget virkningerne af Ibuprofen?

Ibuprofen er almindeligt anvendt til behandling af smerter og betændelse. Men langvarig brug af ibuprofen og andre NSAID har været forbundet med hjerte-kar- og gastrointestinale problemer.

NSAID

Ibuprofen er en type medicin kaldet en NSAID, som står for non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. NSAID er ofte anvendes til behandling af inflammation (f.eks. gigt), smerter og feber. Et resultat af denne aktion er et fald i blodpropper, som kan føre til sår.

Typer af NSAID

Ud over ibuprofen er nogle fælles NSAID aspirin (Bayer, Excedrin), naproxen (Aleve) og COX-2 hæmmere (Celebrex).

Virkninger for mave

En undersøgelse fra 2004 viste kontinuerlig brug af NSAID i mere end tre måneder kan forårsage alvorlige tarm skade. Side effects omfatter ulceration, blødning og perforation af mave og tarm væv, som kan være fatal.

Hjerte-kar-effekter

NSAID kan også øge risikoen for hjerte-kar-trombotiske hændelser, såsom slagtilfælde og ødelæggelse af hjertet væv (kendt som myokardieinfarkt). Mennesker med hjerte-kar-sygdom bør ikke tage NSAID.

Forebyggelse

For at forhindre negative langtidseffekter af ibuprofen og andre NSAID, begrænse brugen til den laveste anbefalede dosis for den korteste anbefalede varighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com