Hvordan til at falde i søvn ved hjælp af mentale Tricks

11/08/2013 by admin

Hvordan til at falde i søvn ved hjælp af mentale Tricks

For nogle er falder i søvn lige så let som at sætte hovedet på puden. Andre har sværere ved at falde i søvn og kan kræve nogle hjælp. Heldigvis, mentale tricks kan hjælpe enkeltpersoner falde i søvn hurtigt og kan også forbedre kvaliteten af deres søvn. Disse tricks kan være nyttige værktøjer, men kan tage lidt øvelse at mestre.

Instruktioner

• Forbered din krop og din sovende plads. Undgå stimulanser som kaffe og nogle te før sengetid, da de kan forstyrre din krops evne til at hjælpe dig med at få til at sove. Mørkere dit værelse så meget som muligt, da lys kan påvirke kroppens evne til at forberede og udføre ordentlig søvn. Luk alle døre, og om muligt har fuldstændig uigennemsigtig blinds over hvilken som helst Vinduer i rummet. Bruge et vækkeur, der ikke udsender et klart lys. Mange ure har indstillinger, der gør det muligt at dæmpe skærmbelysningen.

• Træk vejret dybt og klare dit sind. Forbered dit sind søvn ved at trække vejret dybt i gennem næsen og ud gennem munden. Prøv at tømme dit sind af tanker, og slappe af dine muskler. Hvis tanker krybe som du indånder, anerkende dem og derefter gå videre. Dette er en form for meditation, der vil slappe af både din krop og dit sind.

• Brug alfabetet. Vælg et emne--som lande eller typer af mad - og prøv at tænke på et element under dette emne for hvert bogstav i alfabetet. For eksempel, hvis du bruger lande, du måske tænke på "Et," Australien, "B" Barbados og så videre. Hvis du går gennem hele alfabetet og har ikke sovet, kan du starte igen med et nyt emne.

• Forestil dig et fredfyldt sted. Når du er rolig og vejrtrækning langsomt, mentalt sætte dig et sted, rolig og fredelig, for eksempel en øde strand eller en frodig, rolig skov. Forestil dig i dette sted, afslappet og nyde din tid der. Hvis nogen andre tanker glider i under denne øvelse, anerkende dem og flytte tilbage til din vision for din fredfyldt sted. Fortsætte din dybe vejrtrækning, mens du gør dette.

• Gennemgå, hvad du gjorde i løbet af dagen i kronologisk rækkefølge. Som om du var se en film, skifte ud i dit sind, hvad du gjorde i løbet af dagen fra den tid, du vågnede op, før du gik i seng. Forsøge at fange så mange detaljer som muligt-- men ikke bo på noget, der generede dig, eller at du er bekymret, da der kan vanskeliggøre falde i søvn. Hvis du er færdig med gennemgå dagen før falder i søvn, gå tilbage til tidligere dage.

Tips & advarsler

  • Hvis en trick ikke virker, prøv en anden.
  • Variere din tilgang, begyndende med en anden metode hver nat så du ikke bliver træt af en bestemt en.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com